Nejste přihlášen/a.
Hoj.Prosim mam problem.Ve škole jsme měla nej kamošku zname se 7 let a prostě od chvile když jsme se poznali prostě jsme si padli do oka a doplnovali jsme se.Je mladši o dva roky.Pak si anšla nějakou kamošku ta je taky z naši školy a bavi se spolu 2 roky a hned ji chrani bere za nejkamošku a všři ji a mě odkopla.Tu holku co se s ni bavi dva roky ji pomlouva když je nemocna skoro každe holky a s některyma jen jakose bavi a aj řikam pravdu pže ej mam rada a ona se ted se mnou hada a změnila se. Prej s tou je s koupinka atd.Poštvala proti mě celou školu tak mi andvaji lhařko a vymyšli si a pomlouva mě atd a ja jsme jen řekla pravdu!Ale ona si ěnco vymslela a pak řekla že to ybla sranda a ja sjem ji pomahala a věřila a ona z toho měla prdel.Tak sem řekla ji že si vymšli a lže a tak to ootočila na mě!Už si nevim rady statracim přatele ze školy ktere mi přirosli k srdci bulim ničim se!Před dvouma rokama sem byla vesela,pracovita,holka plnych napadu a ted nudna nasrana snutna atd!Nevim co s tym sem na dně prosim pomocte mi jinak omlouvam se za skratky a za cyhby děkuji Baruška
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.