Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem ve škole-přatele

Od: beruska10* odpovědí: 3 změna:

Hoj.Prosim mam problem.Ve škole jsme měla nej kamošku zname se 7 let a prostě od chvile když jsme se poznali prostě jsme si padli do oka a doplnovali jsme se.Je mladši o dva roky.Pak si anšla nějakou kamošku ta je taky z naši školy a bavi se spolu 2 roky a hned ji chrani bere za nejkamošku a všři ji a mě odkopla.Tu holku co se s ni bavi dva roky ji pomlouva když je nemocna skoro každe holky a s některyma jen jakose bavi a aj řikam pravdu pže ej mam rada a ona se ted se mnou hada a změnila se. Prej s tou je s koupinka atd.Poštvala proti mě celou školu tak mi andvaji lhařko a vymyšli si a pomlouva mě atd a ja jsme jen řekla pravdu!Ale ona si ěnco vymslela a pak řekla že to ybla sranda a ja sjem ji pomahala a věřila a ona z toho měla prdel.Tak sem řekla ji že si vymšli a lže a tak to ootočila na mě!Už si nevim rady statracim přatele ze školy ktere mi přirosli k srdci bulim ničim se!Před dvouma rokama sem byla vesela,pracovita,holka plnych napadu a ted nudna nasrana snutna atd!Nevim co s tym sem na dně prosim pomocte mi jinak omlouvam se za skratky a za cyhby děkuji Baruška

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Ahoj Barusko. Pri cteni tve otazky je skoro potreba si vzit na pomoc ENIGMU. Pokud jsem to dobre pochopil, tak se na tebe vykaslala dlouholeta kamaradka kvuli jine holce, ktera ti ublizuje pomluvami. Myslim si, ze by sis jich mela prestat vsimat. Az zjisti, ze na jejich provokace nereagujes, tak je to prestane bavit. Urcite mas ve skole nekoho, kdo te ma opravdu rad a s (ni) nim by si mela zacit kamaradit. Az tva byvala kamaradka zjisti co je ta druha holka zac, tak se k tobe urcite vrati, ale vsechno nejde hned. Chce to trpelivost. R.
qqqqq

jezosmarjá, vyber si jinou kamosku ktera te oceni, ktera te nebude pomlopuvat a nechej tomu volny prubeh...

pajulinek16*
hodnocení

0x

ahoj co zkusit si sní promluvit. Třeba spolu najdete nějaké řešeni. Nebo jí to oplácej;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]