Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hudební konzervatoř

Od: micinka123* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, jsem v 8. třídě a už se pomalu rozhoduji, na jakou střední školu půjdu. Jelikož mezi můj koníček patří hra na kytaru, tak bych chtěla jít na konzervatoř (hudební). Moje otázka zní. Když vystuduji pouze střední školu (s maturitou, bez vysoké školy), tak jakou práci mohu v budoucnosti dělat? Děkuji mockrát.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joee
hodnocení

1x

Že vás baví hrát na kytaru je hezké. Kytarou se neuživíte, ani kdybyste byla sebelepší v ČR. Vymyslete si lepší vzdělání, které vám zajistí alespoň minimální mzdu. Hra na kytaru vám zajistí jen pracák a nezaměstanost.

verca0803*

s tím to souhlasím, měla sem podobný nápad, ale i kdyby ste byla virtuos, tak se prostě neuživíte... dneska je to byznys hlavní je se umět prosadit...taky bych doporučila si vybrat něco jineho a v tomto dál pokračovat jako v koničku ;)

Nebyl bych zas tak kategorický. Manželka po konzervatoři učí na hudební škole a všichni její spolužáci z ročníku až na pár výjimek, zůstali v oboru a jejich práce je víc než slušně živí. Chce to ale po maturitě pokračovat a udělat si aspoň DIS. Otázka je, kolik lidí z těch co se na konzervatoř hlásí se tam skutečně dostane. Pokud se v oboru nepřípravuješ od malička na hudebce tak jako samouk na konzervu zapomeň.
micinka123*
hodnocení

Chodím do hudebky 7 rok.

Jinak děkuji všem za rady.

iz*
hodnocení

1x

Na konzervatoř klidně jdi,

ale na maturitu rovnou navaž absoloturiem.

Pak můžeš hru na kytaru vyučovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]