Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
přihlásil jsem se na Přirodovědeckou fakultu Univerzity Palacké ho v Olomouci na obor regionální geografie, kde jsou přijímací zkoušky ze zeměpisu v rozsahu učiva Gymnázia.
Jelikož jsem na gympl nechodil a na střední jsem měl zeměpis jen 2 roky, tak bych se chtěl "alespon něco" doučit ted.
Může mi někdo doporučit učebnici, která se na gymnáziích používá a která je pokud možno dobře srozumitelná? Ikdyž je jasné, že každému se učí dobře z něčeho jiného.
Ještě dodám, že na internetu jsem samozřejmě hledal a našel jsem jich spousty ale chtěl bych poradit s výběrem nejvhodnější učebnice.
Děkuji
Dobrý den,
studuji na gymnáziu a chci ze zeměpisu maturovat, ale s vlastní zkušenosti vím, že idealní knížka na to snad ani neexistuje. My sami jsme žádnou učebnici nikdy nepoužívali, učitel nám vždycky řekl vše potřebné... Každopádně jsem si koupila knihu Příprava na státní maturitu ze zeměpisu, tu bych vám také doporučila, je to zde sice stručnější, ale věřím, že když se o to zajímáte tak nějaké ty znalosti máte Jinak zeměpis je hodně rozmanity předmět, takže je třeba i všeobecny přehled
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.