Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zlepšit?

Od: valentina* odpovědí: 2 změna:
Je mi 14 let,chodím do 8.třídy a miluji matematiku. I o prázdninách si počítám,jelikož mě to baví!... Chtěla bych se však ještě zlepšit. Jeden kluk ze třídy je taky dost dobrý. A já bych chtěla být ve všem lepší než on. Zní to ode mě asi hnusně. Ale jemu na tom nezáleží tolik,jako mě. Myslíte,že mi pomůže,když budu každý den trénovat?... Neznáte když tak nějaké dobré stránky,kde jsou dobré slovní úlohy pro 8.ročník i s výsledky?..vůbec příklady i s výpočty?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

tak se presunte na neco, co ma smysl :) programovani v PHP, C++ logiky a lamani hlavy si clovek uzije, je to zabavne a hlavne pouzitelne v budoucnu ;)

pohanka*
hodnocení

0x

Jakého máte učitele na matematiku? Pokud k němu /k ní / máš důvěru, cítíš sympatie, tak se na něj obrať, že tě M. baví, jestli by ti nedoporučil a možná i půjčil nějaké vhodné cvičebnice. Zároveň by jsi se s ním mohla i poradit s příklady, kde by jsi nenašla řešení. O soutěžení se spolužákem se nezmiňuj.

Jinak tě musím moc pochválit, protože víš co chceš a nemyslím, že když chceš být lepší než druhý, že je na tom něco špatného. Naopak po dlouhé době dotaz od mladého člověka, který neřeší vztahové a milostné problémy, nechuť k životu, problémy s vizáží a stavbou těla, natož těhotenství v příliš nízkém věku.

Ještě mě napadla knihovna, kde knihovnice jistě poradí vhodnou literaturu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]