Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kde se třeba vy učíte slovíčka? Jestli z nějakých učebnic, slovníků nebo z čeho. Nějaké základy v angličtině mám, ale chtěl bych znát více a více slovíček a nevím, z čeho se učit.
Moc doporučuji aplikaci na www.englishme.cz - týden zdarma na vyzkoušení. Vytvoříte si okruhy, učíte se i jste zkoušeni, chytrý systém, i hravý. A hlavně návykový a účinný
Uvidíte, že těch pár set korun za rok dáte raději než za tlustou knihu.
Více info i zde: helpforenglish.cz/...
mi pomohla AUDIO angličtina,stáhla jsem si lekce do mobilu a poslouchám,kde se dá.Až jsem se divila,že mě to tak chytlo.Jinak samostatná slovíčka mě baví odposlouchat v oblíbených písničkách a potom hned přeložit.Poslouchám mp3 a slovník v mobilu,takže hned jak mě nějaké zaujme,tak jej překládám a na mě to funguje,pamatuju si je.
naprosto zdarma http://usalearns.org jinak cumet na serialy a filmy, ale ne pohodlne s cz titulky nebo dokonce s dabingem... maximalne s anglickymi titulky!
Já mám dobrou zkušenost s newsinlevels.com. Jsou to zprávy ve třech úrovních obtížnosti, takže si člověk osvojí mnoho slovíček i v kontextech, v jakých se používají, a celkově pochytí i mnoho z gramatiky. Navíc se každá zpráva dá poslechnout i namluvená. Slovníček pod články je výkladový, opisem, pracovat s tímto systémem se taky hodí. Slovíčka se v každé úrovni postupně opakují, takže si je člověk časem zapamtuje a může postoupit do vyšší úrovně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.