Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozpočítání nákladů za hotel

Od: filipkason odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

budu velice rád, pokud mi poradíte s mým problémem. Nějak jsem se zamotal do rozpočtu, kolik co bude platit. Problém je tento. Jeli jsme jako parta na dovolenou do hotelu. 7 lidí vyrazilo jako první a strávili v hotelu 6 dní. Na 4 dny (2dny poté) přijelo 11 lidí. Celkem tedy 18 lidí. Celkový účet za hotel je 22 272,-. Kolik by tedy každý měl zaplatit? Jde mi o to, kolik má platit ten, kdo tam byl celých 6 dní a kdo jen 4. Já mám několik výpočtů ale pořád mi to příjde, že výdledky jsou takové "nespravedlivé".

Díky za pomoc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

:)

Spočítáš si celkový počet všech nocí všech lidí a rozpočítáš na jednoho

uska*
hodnocení

2x

Přesně tak, nepočítej DNY, ale NOCLEHY. V hotelu platíš např. za jednu noc a ne za dva dny. Vychází to cca 328,- Kč/noc/1osoba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]