Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Víte, za minulé pololetí z matiky tam mám jednu pětku. Kdysi se stalo to, že nám dal učitel nečekanou prověrku z matiky a já se neučila. Hned jsem to řekla doma a rodče na mě byli dost naštvaní, ještě když jsem jim řekla že to chápu. Jenže teď je 2. pololetí a znova jsem dostala z matiky pětku. Tentokrát byla prověrka ohlášená a já se strašně bojím to říct rodičům. Měla jsem ale takový nápad, že kdybych jim to zatím neřekla a snažila se tam nasekat alespoň pět jedniček a pak jim to ukázat. Nebo máte nějaký lepší nápad? Díky
Ahoj. Tajit před rodiči špatnou známku, není moc dobrý nápad. Neboj se a o pětce jim řekni. A snaž se jí opravit ve škole co nejdříve. Rodiče Ti určitě hlavu neutrhnou, i když své Ti k tomu třeba řeknou a nemusí se Ti to líbit. To vydržíš a když pořádně zabereš v učení, opravíš si to co nejdříve. Ale určitě to bude pro obě strany lepší, než něco tajit, co se určitě stejně provalí a ještě by to mohlo nabourat důvěru mezi vámi. Nedělej nic, co by ve Tvém vztahu s rodiči mohlo nadělat víc šlody, než užitku. Jednej s rodiči férově a v učení více přidej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.