Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní propiska

Od: karkulak odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

poraďte mi prosím nějakou kvalitní propisovačku - měla by být z kvalitnějšího materiálu, měly by se v ní dát měnit náplně, nesmí dělat ani malé kaňky, musí dávkovat inkoust tak, aby ho nešlo prstem po napsání rozmáznout a zároveň by to mělo vypadat pěkně a NEVYNECHÁVAT + aby to psalo na co nejvíc povrchů (např. na papír položený na stole bez měkkého podkladu).

Cena do 1.000 Kč, náplně můžou být klidně dražší než ty obyč.

Typ pera jakýkoliv, o kterém si myslíte, že je dobrý. Barva inkoustu modrá. Vzhled pera - pánský, klidně i firemní / profesionální, NE laciný.

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

Cokoliv od firmy Parker - kvalitní i profesionální zároveň.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, no, nejkvalitnější propisky bude mít ve své sbírce pan Klaus - ale, ten sbírá a asi neprodává. Já jsem vždy vystačil s "číňanem", který je geniálně jednoduchý a také spolehlivý (a krásně píše). Ale, s tím Parkerem se dá souhlasit a dokonce si můžete pero i nechat vyzdobit. Zdravím!

pero-parker.cz/...

iz*
hodnocení

1x

Parker má kvalitní propisky.

Ale požadavky na náplně podle mne nejsou splnitelné,

kaňku občas udělá i náplň od Parkera.

Já kvůli tomu radši píšu plnicím (ne bombičkovým!) perem ...

hodnocení

0x

Vaše požadavky splní bezezbytku : ball point pen TECHJOB OFFICE 0,5 SOLIDLY - vůbec není drahý

a je velmi dobrý

hodnocení

0x

Už jste byl ve větším papírnictví a nechal si od prodavačky ukázat a vysvětlit? Udělejte to. Budete překvapen, kolik je krásného zboží. *sok* Když se vám to nebude zdát, nemusíte koupit.

faithoncemore*
hodnocení

0x

Pokud to nechcete jako dárek (to by se hodilo něco dražšího), pak mám tip. Po dlouholetém osobním výzkumu ;) jsem zjistila, že úplně nejlépe ze všech drahých či levných propisek se mi píše s propiskou Flair velocity. Když mi to došlo, zakoupila jsem jich rovnou cca 20 (občas se neudržím a někomu věnuji, tak moc se všem s ní pěkně píše, když někdy náhodně zapůjčím k nějakému podpisu apod.) a k tomu krabku náplní.

spokojenakancelar.cz/...

d
hodnocení

0x

Určitě cokoliv od značky pilot. Krásně to píše a najdeš to v každém papírnictví, ale je to celkem drahý.:( Záleží na tom kolik chceš utratit za propisku*frajer* Já ale nejsem člověk kterej pozná kvalitu propisky na by ses měl zeptat spíš Václava Kluse.*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]