Nejste přihlášen/a.
Ahoj.Mám problém. 1.2.3. hodinu jsem nešla,protože máme nějakou přednášku,ale já nevím,jak si to mám omluvit,protože opravdu potřebuju přijít až na 4. hodinu:/ ..Opravdu je to strašně moc nutné a já se musím ve škole nějak omluvit,proč jsem chyběla,protože se profesoři určitě budu ptát,proč..Na zaspání nemůžu,to je blbost:D ..Na zubaře taky né,protože toho mám 150 km odsud.. Poradíte mi ,prosím?
Dobrý den, omluvte se tou nutností, které jste dala přednost před školní docházkou. Zdravím!
doplněno 13.02.15 09:33:Když já nerad radím, pokud má jít o "ojeb". A co se v mládí naučíte, tak se stane normou.
doplněno 13.02.15 09:56:Budiž. Přimhouřím jedno očko - a nezlobte se. Někdo má "ojeb" v povaze a to od PC nepoznám.
doplněno 13.02.15 10:03:Jasně. Zdá se, že jste povahy zralé a v podstatě normální .
Dobrý den.Spíše bych potřebovala opravdu nějaký důvod,ale nevím,jaký je nejlepší..třeba fyzio,rehabilitace,lékař,problémy na intru...Nemohu přijít na něco víc originálnějšího..Ale moc děkuji za vaší odpověď
rodinné důvody. A hotovo. tečka. Co řešíš. Chceš lhát s lékařem?
doplněno 13.02.15 09:52:Nikoho nezajímá kde máš rodinu, důvod to je. Třeba rodina za tebou přijela a ráno si byla s nima, nebo si měla ráno zdravotní potíže. To je prostě prkotina, když si nakonec dorazila. Nebál bych se toho
Pokud bych to dělala často,tak bych radit opravdu nepotřebovala..Je to zcela výjimečné,proto jsem úplně zoufalá.A vůbec z toho nemám dobrý pocit.Cítím se opravdu špatně,ale já to doopravdy dnes strašně nutně potřebuju.A kdybych to chtěla ojebávat,tak tu vůbec nic neřeším,nešla bych na ty poslední 3 hodiny a hodila se marod.A poslední věc: Problémům se nedá vyhnout
.
Děkuji,za váš čas a odpovědi
Nénene..Chápu to
..V dnešní době to je opravdu dost časté a stává se to být normálním..Bohužel..Já to nevysvětlila dostatečně,to je má chyba
Ale nechci,abyste si myslel,že to je má každotýdenní činnost.Rozhodně né.I když jsou to jen přednášky,tak mám opravdu špatné svědomí,ale jak jsem psala,dnes to je opravdu moc nutné:/.Děkuju moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.