Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se omluvit do školy?

Od: essie odpovědí: 8 změna:

Ahoj.Mám problém. 1.2.3. hodinu jsem nešla,protože máme nějakou přednášku,ale já nevím,jak si to mám omluvit,protože opravdu potřebuju přijít až na 4. hodinu:/ ..Opravdu je to strašně moc nutné a já se musím ve škole nějak omluvit,proč jsem chyběla,protože se profesoři určitě budu ptát,proč..Na zaspání nemůžu,to je blbost:D ..Na zubaře taky né,protože toho mám 150 km odsud:(.. Poradíte mi ,prosím?:(

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, omluvte se tou nutností, které jste dala přednost před školní docházkou. Zdravím!

doplněno 13.02.15 09:33:

Když já nerad radím, pokud má jít o "ojeb". A co se v mládí naučíte, tak se stane normou.

doplněno 13.02.15 09:56:

Budiž. Přimhouřím jedno očko - a nezlobte se. Někdo má "ojeb" v povaze a to od PC nepoznám.

doplněno 13.02.15 10:03:

Jasně. Zdá se, že jste povahy zralé a v podstatě normální .

essie
hodnocení

Dobrý den.Spíše bych potřebovala opravdu nějaký důvod,ale nevím,jaký je nejlepší..třeba fyzio,rehabilitace,lékař,problémy na intru...Nemohu přijít na něco víc originálnějšího..Ale moc děkuji za vaší odpověď:)

majsterjoe*

rodinné důvody. A hotovo. tečka. Co řešíš. Chceš lhát s lékařem?

doplněno 13.02.15 09:52:

Nikoho nezajímá kde máš rodinu, důvod to je. Třeba rodina za tebou přijela a ráno si byla s nima, nebo si měla ráno zdravotní potíže. To je prostě prkotina, když si nakonec dorazila. Nebál bych se toho

essie
hodnocení

I když mám rodinu odsud 150 km daleko?..To jde?:o :) ..Děkuju za odpovoděť:)

essie
hodnocení

Jéé,tak dobře:)..Děkuji moc:).. Opravdu jsi mi pomohl:)..Vážím si toho.

essie
hodnocení

Pokud bych to dělala často,tak bych radit opravdu nepotřebovala:)..Je to zcela výjimečné,proto jsem úplně zoufalá.A vůbec z toho nemám dobrý pocit.Cítím se opravdu špatně,ale já to doopravdy dnes strašně nutně potřebuju.A kdybych to chtěla ojebávat,tak tu vůbec nic neřeším,nešla bych na ty poslední 3 hodiny a hodila se marod.A poslední věc: Problémům se nedá vyhnout:) .

Děkuji,za váš čas a odpovědi:)

essie
hodnocení

Nénene:)..Chápu to:)..V dnešní době to je opravdu dost časté a stává se to být normálním..Bohužel..Já to nevysvětlila dostatečně,to je má chyba:) Ale nechci,abyste si myslel,že to je má každotýdenní činnost.Rozhodně né.I když jsou to jen přednášky,tak mám opravdu špatné svědomí,ale jak jsem psala,dnes to je opravdu moc nutné:/.Děkuju moc:)

essie
hodnocení

No,tak to děkuju:).Normální opravdu nejsem:D..Ale z této stránky snad ano:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]