Nejste přihlášen/a.
Ahoj/Dobrý den
Nebu tu řešit proč, kdy kde a jak, ale ukončil jsem střední školu.
Přemýšlel jestli neexistují dálkové školy jak to máte třeba na vysoké. Kde bych mohl studovat střední školu dálkově třeba i pět let a při tom pracovat.
Nebo existuje jenom způsob vystudovat střední školu denní?
Vnučka letos odmaturovala, takže ano, je to možné. Je pravda, že většinou asi je to za peníze (nemyslím jako v Plzni :D), ale za klasické školné. Tuším, že to bylo 5 let, i když měla předtím skoro 3 roky stavebky. Chodila pouze v sobotu. Podívejte se na stránky školy, kterou byste chtěl absolvovat, zda otvírají toto studium. Tak hodně štěstí, ať se Vám to také povede!
Děkuji za odkaz jdu se na to podívat.
Když jsem právě hledal bylo to hlavně jenom samá nástavba. Jsem rád, že ta možnost existuje.
Počítal jsem s tím pokud takové studium je, že se bude platit školné.
Akorát když jsem projížděl ty stránky nenašel jsem tam obor, který bych si přál, ale to by až tak nevadilo.
Jinak jsem z Brna, ale nevadilo by mi někam dojíždět.
Děkuji všem za odpovědi.
No, z toho se strašně špatně shání zaměstnání, švagrová to má a sehnala práci akorát ve Photolabu a nakonec zrušili i ten, protože lidi si fotěj na digitál, ale fotoškoly na dálkové studium jsou tady. Možná by byla plodnější počítačová grafika, co se perspektivního uplatnění týče
opět děkuji za odkazy.
photo genia by mi vyhovovala, že je v Brně, ale není to normální škola nebo se pletu?Když tam vystuduji ten šestisemestrální studium co potom budu mít v ruce? Nějaký papír, že mám školu nebo to je pouze škola v podobě kurzů?
Jako fotograf v této době kdy má každý vlastní fotoaparát je těžké sehnat zaměstnání. Já se tomu věnuji už hodně dlouho a focením si i přivydělávám proto jsem přemýšlel vystudovat v tomhle oboru. I ta počítačová grafika by nemusela být špatná.
Obávám se, že máte pravdu, ale odpověď zná jenom tahle škola.
Jinak se poptejte přímo ředitele vybírala na fotografické škole v Brně ssudbrno.cz/... co by vám ve Vašem případě podporučil ideálně za školu. Určitě má přehled o úrovni škol a možnosti uživení se, sjednejte si s ním schůzku a pohovořte s ním o tom, určitě vám poradí nejlépe.
Děkji moc za odkaz napsal jsem mu email a snad odepíše.
Ještě jsem chtěl poprosit jestli nemáte nějaký odkaz na nějakou školu dálkového studia (třeba i denní studium Brno) kolem te grafiky,reklamy nebo cokoliv by mohlo být blízko k fotce.
Na internetu jsem něco našel,ale podle toho co jste mi posílal máte přehled kolem škol.
Děkuji moc za ochotu.
Ahoj, jsem na tom stejně jako ty...střední jsem ukončila a taky se zajímám o dálkové studium a nejlépe z oblasti fotografie...Byla bych ráda, kdybys mi napsal a trošku mi poradil, jestli sis už vybral...Dík moc.. mail: vladaa.holka@seznam.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.