Nejste přihlášen/a.
Aojký Ahojký , nacházím se v 8mé třídě a tak se ubírám za otázkou kam jít na střední školu.Uvažovala jsem o oboru cestovní ruch , či hotelnictvi,protože mě baví jazyky a celkem jei zvládáma.Jaký máte názor na tyto obory,kde je větší uplatnění,co je lepší sudovat na střední , atd.(cestovní ruch nebo hotelnictví)? Děkuji moc za odpověď (vysokou jeětě moc nevím , ale nejspíš bych ji chtěla studvat za hranicemi).
Můj názor je takový, že oba obory jsou hojně využíváný a tedy absolventů je docela hodně. Takže dále záleží na možnostech uplatnění po škole a to si myslím že v hotelnictví je větší šance. Už jako taková můžeš stát aspoň za barem. takže nějaké uplatnění tam je. Cestovního ruchu bych se obával.
Zdravím. Minule jsi ještě uvažovala o alternativě - gymnáziu. Tuto možnost jsi již zavrhla? Možná by bylo nejvhodnější přípravou pro studia v zahraničí.
ahoj...v hotelnictví...hezky to zní...ale klidně se pak budeš zivit jako servírka...
v cestovním ruchu...tam budeš mit vetší moznostipodle mě, pruvodce, cestovka...muzes byt v info centru nekde ve městě...kdyz uz...tak bych sel na cesták...rozhodně bych ale zkusil gympl...je to lepší listek aby jsi nemusela pracovat rukama...
máš ještě trochu času...už se a poznávej sama sebe, pokud nevíš co chceš...Zjisti co nechceš... a tomu se vyhni..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.