Nejste přihlášen/a.
Ahojký Aojký.Jsem právě v osmé třídě a tak už uvažuji kam na střední ,popřípadně gympl.Od mala docela mě baví cizí jazyky a snad mi i jdou (z Nj i Aj mám za 1).Tak jsem se rozhodla že bych se chtěla ubírat tímto směrem.Našla jsem si na internetu Gymnázium Na Zatlance , což by měl být gympl gympl zaměřený na jazyky,nemáte s ním náhodou zkušenosti,popř.jaké? Dále jsem si říkala , že ráda cestuji atd. ,tak mě napadl obor Cestovní ruch,jenže nevím až do jaké míry se tam učí jazyky , no a dále jsem si řekla ,že hotelovka bytaké nebyla špatná.Myslíte že je lepší jít na obor Cestovní ruch či Hotelovku nebo gymnázium,co se více vyplatí a kde mám větší šanci najít nadále pracovní místo (u oborů hotelovka , cestovní ruch)? Plánuji studovat Vysokou školu v cizině...(dále z předmětů mě celkem abví Český jazyk-sloh,Dějepis a zemák taky ujde).Díěkujii moc za odpověď
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.