Nejste přihlášen/a.
ahoj četl jsem si to tu o lomených výrazech... a chtěl bych požádat o pomoc.. pěkně v tom plavu... ale snažím se jak se dá... jestli by mi ro někdo nevysvětlil.. diky moc.. icq 450 401 603.. díky..email - nevrkla77@seznam.cz
Co se domluvit na doučování s vyučujícím na matematiku?
Učitě se ti bude rád věnovat a bude mít radost,že máš zájem o učení.Je to lepší,než tvrdnout u PC.Spočítej pár příkladů (musí vědět že se snažíš) nebo se o to alespoň pokus,určitě ti řekne,kde děláš chybu a vysvětlí ti to.
Tak držím palce ať se povede...
P.S. Být tebou,tak svoje ICQ takhle na internet nepíšu...pro příště...
Sám jsem byl takto doučován,protože jsem měl na základce zánět průdušek a tři týdny jsem nebyl ve škole,tak mi matematika trošku utekla...Ale dost mi to pomohlo...
Zkuste se domluvit...
To opravdu nejde takhle po ICQ, maximálně telefonem po skype, ale na živo je to nejlepší, když to nechápeš z toho odkazu, co jsem ti sem dávala z té matiky po lopatě. Kolegové mají pravdu, popros kantora, spolužáka nebo si najdi doučovatele, není to žádná hrůza, za pár hodin se do toho dostaneš a jakmile to pochopíš, bude tě to i bavit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.