Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lomené výrazy

Od: steel odpovědí: 4 změna:

ahoj četl jsem si to tu o lomených výrazech... a chtěl bych požádat o pomoc.. pěkně v tom plavu... ale snažím se jak se dá... jestli by mi ro někdo nevysvětlil.. diky moc.. icq 450 401 603.. díky..email - nevrkla77@seznam.cz

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

2x

Co se domluvit na doučování s vyučujícím na matematiku? ;)

Učitě se ti bude rád věnovat a bude mít radost,že máš zájem o učení.Je to lepší,než tvrdnout u PC.Spočítej pár příkladů (musí vědět že se snažíš) nebo se o to alespoň pokus,určitě ti řekne,kde děláš chybu a vysvětlí ti to.

Tak držím palce ať se povede...*slunce*

P.S. Být tebou,tak svoje ICQ takhle na internet nepíšu...pro příště...;)

doplněno 27.11.09 19:24:

Sám jsem byl takto doučován,protože jsem měl na základce zánět průdušek a tři týdny jsem nebyl ve škole,tak mi matematika trošku utekla...*smich*Ale dost mi to pomohlo...*palec*

Zkuste se domluvit...;)

super500*
hodnocení

2x

A copak nechápeš na lomených výrazech? Úplně všechno?

Podle mého by sis měl zařídit doučování ...

A tak, mám návrh, chceš poslat na email pár vypočtených příkladů i s postupem, jak jsem k výsledku došel? *slunce*

xoxoxo
hodnocení

0x

xoxoxo
hodnocení

0x

To opravdu nejde takhle po ICQ, maximálně telefonem po skype, ale na živo je to nejlepší, když to nechápeš z toho odkazu, co jsem ti sem dávala z té matiky po lopatě. Kolegové mají pravdu, popros kantora, spolužáka nebo si najdi doučovatele, není to žádná hrůza, za pár hodin se do toho dostaneš a jakmile to pochopíš, bude tě to i bavit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]