Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dostal jsem 5ku z matiky na pololetní vysvědčení v 9. ročníku. Chtěl bych se zeptat, jaká je šance že mě i přes tuto známku vezmou na učiliště stavebních řemesel. Jedná se o tuto školu: soubosonohy.cz/...
Zde jsou kritéria přijímacího řízení: soubosonohy.cz/... Mě se týká varianta A.
Nějak si nejsem jistý zda mě tam vemou tak pokud tomu někdo rozumí, tak ať mi prosím odpoví. Nevím na čem jsem...
Děkuji.
Podle informací v odkazu se pořadí pro přijetí stanoví na základě prospěchu ze ZŠ, takže by se tam nedostatečná mohla promítnout negativně. Tzn., že se na otázku se nedá odpovědět bez znalosti průměru žáků, kteří na školu/učiliště podají přihlášku.
Vím o učilištích, která "na prospěch nehrají", a která žáky přijímají pouze podle známky z chování (vyžadují jedničku). Zdá se, že toto učiliště k nim nepatří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.