Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné jít na jinou školu, (střední)když mi přišel dopis o ukončení studia. Někdo mi říká, že to není problém a pak že to problém je, že mě nikam nevemou. Moc děkuji za odpověď.
Škola, která je dobrá a dbá o svou pověst, tam vám pšenka nepokvete. A kde nahánějí počty, tam vás asi vezmou. Ale příliš pro povolání nepřipraví. Jak to řeší rodiče?
karmen6
Každopádně to zkusím, nic za to nedám. Mě osobně se nechce být na úřadu práce, chci to zkusit jinde. Rodiče to nechali na mě, ať si to zařídím sama, že prý jsem plnoletá (čerstvě). Děkuji za odpověď.
Tohle je individuální, každá škola to má jinak. Jak už tu bylo řečeno, škola která nemá dostatek studentů by mohla souhlasit s přijetím. Předpokládám, že by to měl být stejný, nebo aspoň hodně pdoobný obor.
musíš obejít případně obvolat školy - stejný obor, možná tě vezmout bohužel o rok níž...asi ne od pololetí, protože ho asi nemáš dokončené - takže od září opakovat ročník.
ale je jasné, že se o tebe nepřetrhnou... (už jsi zaškatulkovaná jako "problémová")
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.