Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stefan Zweig: Mučivé Tajemství

Od: applehelp* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

velice velmi se omlouvám nikde jsem nenašel knihu Stefan Zweig Mučivé Tajemství a zítra mám odevzdat čtenářský deník prosím velice, vím, že je to velice neslušné ale knihu sem namohla sehnat. Můj mail je applehelp@seznam.cz Můžete posílat zde a pokud budete tak ochotní a poslali by jste nezapomeňte se sem do komentářů poslat, že jste to odeslali, abych vám mohla zaškrtnout Dobrá odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, dobře - budu Vám to věřit. Podívejte se viz odkaz. Zdravím!

P.S. Alespoň to neopisujte zcela stejně a zkuste něco doplnit sama.

cesky-jazyk.cz/...

doplněno 27.01.15 21:53:

Nemáte zač. No, tak tento text může mít hodně lidí ve Vaší třídě a paní učitelka ho bude znát. Zkuste si ten text přečíst a potom převyprávět a používat vlastní věty a slova. A bude to i lepší pro Vás, než jen opisovat - bude to výchovnější. A ještě třeba i další odkaz (závěr toho článku asi platí pro celou knihu).

lenca.pise.cz/...

applehelp*
hodnocení

Dobrý den jsem velmi ráda, že mi věříte a za odkaz děkuji velmi moc, ale problém je, že p. uč. řekla, že není blbá a že se koukne na net a jestli to bude podobné tak za 5! Jinak jsem vážně ráda, ale také se bojím kvůli té 5ce, ale jelikož tu knihu nemám nezbývá mi nic jiného. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]