Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jsem v 8.třídě. Pomalu se musím poohlížet po škole, zaujali mě obory Autotronik a Automechanik. Na I.pololetí v 8 ročníku mi vychází jedna trojka z Angličtiny k tomu asi 5 dvojek. Myslíte si,že mám možnost se dostat na autotronika? Jaké známky bych si měl udržet? Má tu někdo zkušenosti s tímto oborem? Kdybych známky neuhlídal, tak jako druhou variantu řadím automechanika.Jak to je tam se známkami? máte někdo zkušenosti? Popřípadě navrhujete nějáký jiný obor,který pracuje s auty? Myslíte si,že pokud uhlídám v 8 ročníku na max tři trojky a to i v 9,že se dostanu na autotronika? Díky,za odpovědi a přijmu i růzmé názory popřípadě rady a klidně více oborů.
Proč si nezjistíš požadavky těchto škol u nás? Zde není přijímací komise. Jen se trochu podivuji, že nepíšeš, jaký máš o to zájem, že máš nějaký stroj o který se staráš, rozebíráš, upravuješ, závodíš. Prostě jaký k tomu oboru máš vztah. Tak aby jsi byl mezi špičkami, vyhledávaný, ne se ztratil v davu..
Ahoj,
myslím, že bys měl velkou šanci se na autotronika dostat, je to obor s maturitou. Jedna trojka to je v pohodě v devítce si známky hlídej ...kamarádka ještě nikdy neměla na výzo trojku a ted v devítce měla rovnou 3
Navíc jsi fakt dobrý, že už v osmé třídě víš co by tě bavilo. Já jsem v deváty a nevím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.