Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TRIVIS - dobré řešení?

Od: veruus odpovědí: 2 změna:

Ahoj. :D chci se zeptat...: jednou bych chtěla dělat buď právo nebo kriminalistiku :D takže se chci zeptat jestli je střední TRIVIS v Prostějově dobrým řešením. :/ :D nebo jiná škola? "Ideálnější"? Jo a jsem ze zlínského kraje :D dík

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

evka*
hodnocení

2x

Ahoj

pokud by si chctěla jít na právo jediné řešení je jít na gymnázium. Tedka se sama s tím trápím, protože zrovna letos budu maturovat a rozhoduji se kam na Vš. Taky chci jit na práva. Ale trápím se scio testama. Jelikož studuji veřejnosprávní činnost, tam se učíme právo a veřejnou správu, která mě moc baví. Ale čím si pomužu, když na vš chytějí nějaké scia, které nejsou postaveny vubec na tom jestli mám nějaké znalosti z oblasti práva, ale na tom jestli umím vyřešit dvojdimenzionální nebo trojdimenzionální zebru, z práva tam tak jsou 2 otázky. Nevím proč, nejsou ty testy na práva postaveny jenom z oblasti týkající se práva a ne takových blbostí. Takže nevím co, ti k tomu tak říct. Připravuji tě jen na krutou realitu co te a mě čeká.

dff
hodnocení

0x

Moje kamarádka má TRIVIS v Ústí a teď děláá číšnici. Asi tak...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]