Nejste přihlášen/a.
Prosím, ozvali se mi zájemci na pejska z děčínského útulku z Německa, chtěli by o něm informace, já tomu zhruba rozumím, ale protože se vyjadřuji německy na úrovni retardovaného albánského kopáče, můžete mi někdo přeložit toto?
Díky, že jste projevili zájem o Pajdu, Je to asi 3 roky starý kříženec, 45 cm, nalezenec. Hodný, veselý, přátelský, má rád děti, byl i se psem v kotci, je spíš submisivnější a klidný, na vodítku chodit umí. Pokud o něj máte zájem, přijeďte se na něj podívat, vše o útulku se dovíte zde ... , případně telefonicky kontaktujte v odpoledních hodinách útulek. Otevřeno je denně 10-17.
Vy jste moc moc milá a strašně vám děkuji, škoda, že nemáte registrovanou přezdívku, ráda bych odpověď obodovala. Jinak pokud budete potřebovat upravit nějaký obrázek, ráda to udělám, pokud mi napíšete, abych se revanšovala. Snad Pajdík najde konečně krásný domov, vložím sem aspoň jeho fotku.
opravovat netřeba, již jsem to poslala, aby si to nerozmysleli.
Rádo se stalo, to je pro Pajdíka, doufám, že se bude mít dobře. Máme doma taky psíka z útulku. Přivezla je tam policie 4 štěňátka v krabici z popelnice, nenechali je ani mámě olízat. Náš byl už poslední, bylo mu v létě 5 let. V únoru jsme mu zachránili život podruhé, když mu vlčák překousl nožku těsně pod ramením kloubem. Musel na operaci, má 5 šroubů a dvě kovové dlahy. Už zase běhá. Mám zvířátka ráda. Pajdovi posíláme pacinku. PT
No, už by si ho zasloužil a i když si ho nevezmou do Německa, věřím, že se udá brzo, teď ho krásně ostříhala střihačka a hlavně má skvělou povahu, tak jen aby měl štěstí a kápl na ty nej nej lidi.
Dobrý večer,
díky za optání, Pajdík nakonec neodcestoval do Německa, Němci se na něj už neozvali, ale hned za dva dny potom si ho odvezli moc fajn lidi do Kladna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.