Nejste přihlášen/a.
Je možné dostat oficiální dopis do rukou o rozhodnutí nezařazení do opakovaného ročníku, který byl zaslán 28.11.2014 (došel hned po víkendu) .. a poté dostat papír o ukončení studia vlastně dva měsíce zpětně k 1.10. 2014 - kde nebylo dokončeno studování na základě prodloužené klasifikace? ... V tomto případě je zde mezera 2 měsíců a tudíž doplácení zdravotní pojišťovně, a celkově chaos.
Nejen, že mě zajímají Vaše názory, ale zajímá mě i nějaké podklady. (Pokud to tedy skutečně není v pořádku - logikou mi to příjde stejné, jako by Vás zaměstnavatel vyhodil v březnu, ale ukončení by bylo o dva měsíce zpětně - tedy v Lednu).
Děkuji za Váš čas, názory a případně i nápady.
No dobře, budu to tedy muset rozvést více.
Po prodlouženém termínu (tedy do 30.9.2014) jsem zkoušky nezvládl a ještě tento den zažádal o oapkování ročníku i s IVP. Tento mi byl povolen, tudíž jsem skutečně chodil do opakovaného ročníku.
Vzhledem k tomu, že misekretářka jaksi zapomněla říct, že mám vyplnit dva dokumenty a ne jeden, jak mi bylo vyloženě pod ruku dáno, si za měsíc (10.11.2014 znovu vylpněno) vzpoměli, že tam vlastně chodím zbytečně.
Tedy i v tomto oficiálním dopise je ještě jasně dáno, že 10.11.2014 jsem musel být žákem školy.
Snažím se dostat pouze nějakou radu, nebo podnět. Vše mám zařízené, včetně práce a vedlejší živnosti... na školu víceméně seru, protože v česku je k dobrým penězům není třeba (co se týče i mé momentálně situace), v anglii je to hračka a finský školství je o něčem jiném.
Takže, prosím, zabývejte se opravdu jen dotazem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.