Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kurzy herectví

Od: ferdamravenec odpovědí: 3 změna:

Zdar,

nevíte o nějakých kurzech herectví pro neherce nebo prostě o místě, kde bych si to mohl zkusit třeba si něco zahrát?Jsem z Prahy a divadlo mám opravdu hodně rád.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Napadá mě,což zkusit přihlásit se na komparz.Někdy se tam člověk poměrně dobře vyřádí ;)

tlapka*
hodnocení

2x

V Praze najdeš spoustu možností. Komparz (ale to je opravdu často jen "procházející v pozadí", "žena v kavárně" atd. :D), ale hlavně amatérské divadlení spolky a dramatické kroužky, které pak pořadají svá "opravdová" představení. Tam najdeš hlavně zkušenější lidi se stejným zájmem, kteří už tě budou umět nasměrovat lépe. :) Kurzy a herecké školy jsou taky, ale to už je dražší záležitost. Držím palce.

dejavu*
hodnocení

0x

Ahoj! Při různých kulturních domech běží dramatické kroužk/.... Existují ochotnické soubory, možná by ses někam dostal, zkus je obejít, seznam pražských /.... Pak jsou i speciální terapeutická divadla, to nevím, jestli tam přibírají i dobrovolníky, asi ne. Existují též jednou ročně noci divadel, proběhlo to loni koncem roku, kdy se pořádají v divadlech worshopy (dílny), kde si můžeš zkusit zahrát, tak si to pohlídej, až to bude příště. Bude to letos 3. /...

doplněno 18.01.15 17:51:

Jinak jestli chcete zkusit film, kompars můžete sehnat tady nebo tady.

Ale opravdu si tam moc nezahrajete, je to spíš jen o čekání mezi záběry, které může trvat celý den, ale tak, člověk tam občas vidí při práci profíky a někdy je to sranda. :)

Pokud byste měl ambice točit amatérské video s dějem, můžete to zkusit v našem útulku jako dobrovolník, trochu jsme něco /... a mělo to celkem úspěch, mělo to i původní hudbu. Jenže, jak vidíte, je hodně co zlepšovat, nejsou herci a když, tak jsou tvrdí :), zpracování videa utrpělo kompresí a vymyslet hraný příběh se psem, který neumí vůbec nic, to je oříšek i pro profíka, to mi věřte, ale vyblbli jsme se na tom a dostalo se to i do novin, ale hlavně, pes našel domov, tak jsme nelitovali úsilí.Člověk dneska vážně v té konkurenci musí dělat psí kusy, aby se na psa trochu upozornilo a našel domov.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]