Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zajímavá práce na zlepšení známky

Od: vercasilver odpovědí: 6 změna:
Ahoj, nemáte prosím tip na nějakou zajímavou práci pro zlepšení známky?- sexta. Děkuju moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sběr kaštanů...

mate59
hodnocení

0x

možná otázce zcela nerozumím,ale napr. múžeš vypracovat na daný predmet nejaký referát/ s problematikou k dané látce/ a dobrovolne se prihlásit, učitel to jiste ocení.Nebo na jazyk se naučit zajímavou básničku nebo prózu a prednést pred trídou.

aala

Ten dotaz je v rubrice "škola – matematika".

faithoncemore*
hodnocení

0x

Zdravím, tudy cesta vede, chválím. Jen doporučuji probrat to s daným vyučujícím - i upřímná snaha se v očích dobrého pedagoga obvykle cení. Já bych za ním prostě zašla a řekla bych něco ve smyslu "Fakt mě mrzí, že jsem ze začátku nemakala naplno a vím, že mi vychází spíš trojka (uvádím pro příklad), ale chtěla jsem Vám poprosit, kdybych na něčem fakt mákla, třeba nějakej referát navíc kdybyste mi zadala a já ho udělala fakt dobře, měla bych ještě šanci to stáhnout na dvojku?"

hodnocení

0x

Nejvíce se látka naučí, a prokáže její znalost, když ji člověk sám vysvětluje nebo podává jiným lidem. Jedné mé sedmandě vycházela spíše trojka z přírodopisu, ale chtěla za 2, zadala jsem jí tedy úkol vysvětlit velkou část látky toho pololetí své malé sestře. Sestavila si jakousi osnovu, obrázky, část výkladu zapsala doslova a sestry jsem se při setkání zeptala, copak jí doma velká ségra povídala o deštných pralesích :-D prý tam hodně prší a proto všechno rychle roste a stromy jsou straaaašně vysoký a jsou tam papoušci a opice :-D

Nevím však, jestli jde něco podobného v matematice...? Ale snad Vám napoví vyučující.

buss
hodnocení

0x

bezpracně, s flaškou v podpaždíí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]