Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozvánka na párty

Od: natil odpovědí: 3 změna:

Ahoj, máme napsat pozvánku na vánoční párty, ale nejsem si jistý větou, ve které máme napsat požadované oblečení. Použil jsem větu Please, wear casual clothes. Ale mě se ta věta vůbec nelíbí a bohužel mě nenapadá nic jiného.

To stejné u věty, že můžou donést nějaké víno či zákusky. You can bring some wine and? . Učitelka nám říkala nějaké slovo pro zákusky (jednohubky) ale nemůžu ho nikde najít, v životě jsem ho neslyšel a v hodině jsem si ho nestačil napsat. Ze spolužáků taky nikdo neví. Nenapadá vás nějaké?

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mmq*
hodnocení

0x
Tak já bych napsal : You can wear whatever you want, maybe some casual clothes. A k te druhé větě :) myslím že můžeš použít jednoduše snack ... Správnost gramatiky nezaruciji :D přece jen nejsem žádný angličan :D

faithoncemore*
hodnocení

0x

Což třeba "opened sandwiches" ;) ...tak prý říkají našim chlebíčkům cizinci, páč jinde mají sendviče zavřené..ale asi to nemá být legrace, což?

natil
hodnocení

Před pár minutama se mi to slovo úplně ukázalo před očima *smich* mělo to být You can bring some wine and nibbles, podle googlu jsou to křupky *smich* sice nevím, proč by měli nosit zrovna křupky, ale naše učitelka to vyžaduje. Ale děkuju oběma :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]