Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy ve škole

Od: aloiss odpovědí: 1 změna:

Chodím do školy už 3 rok. Příští rok bych měla maturovat, ale ve škole mě šikanují. Jsem tam jako černá ovečka. Nevím co dál, pomalu už se tam i bojím chodit. Zhoršují se mi kvůli tomu i známky a někteří učitelé jsou také proti mě a dokonce mi i říkají, že jsou mě nepustí k maturitě a tak. Už to dál na té škole nezvládám a tak jsem se rozhodla přejít na jinou. Na učiliště do 3. ročníku od září, abych měla aspoň výuční list a pak možná i tu maturitu. Rozdílové zkoušky bych měla dělat až 15. června. A tak bych se chtěla zeptat zda mám stále navštěvovat až do června školu nebo ukončit vzdělání? Doufám, že mi někdo z Vás poradí a předem Vám všem moc děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já bych školní rok, být Vámi, dochodila. Protože pokud ukončíte studium nyní, přestanete být studentem a musela byste si sama hradit zdravotní pojištění, dokud nenastoupíte zpět na studia. Anebo by jej za Vás platil stát v případě, že se zaevidujete na ÚP, jako uchazeč o zaměstnání. Než se opět vrátíte na studia, zbytečně byste si to komplikovala. Takže já radím vydržte a dokončete školní rok. Po prázdninách budete pokračovat ve studiu dál, v učilišti, kam přestoupíte. ze současné školy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]