Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám v plánu podat si přihlášku na VŠ na univerzitě v Pardubicích. Na všechny bakalářské obory se zde příjmá na základě výsledného průměru ze střední školy. Proto bych se chtěl zeptat někoho, kdo má s touto školou zkušenosti, jestli by nevěděl, jaký průměr je třeba. Kolik například stačilo na přijetí v loňském roce?
Hezký den
Já jsem se v roce 2008 hlásil na DFJP a byl jsem přijat přesto, že jsem neměl bonifikaci za zvolení maturitnáího předmětu matematika ale anglický jazyk a na mat. vysvědčení jsem měl známky 3,3,3, 1. Záleží, kolik se příhlásí studentů, pokud nenaplní počet, vezmou pravděpodobně všechny. Podle mých zkušeností není prodlém se dostat na UPCE, ale vydržet tam a hlavně být připuštěn ke státnicím. Takže docela nevhodný postup. Zbytečně jsem tam strávil 8 semestrů, místo kterých bych mohl dělat něco smysluplnějšího, než chodit na přednášky a cvičení, které mi nakonec v reálném životě téměř nic nedaly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.