Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Univerzita Pardubice

Od: jakubicek95 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám v plánu podat si přihlášku na VŠ na univerzitě v Pardubicích. Na všechny bakalářské obory se zde příjmá na základě výsledného průměru ze střední školy. Proto bych se chtěl zeptat někoho, kdo má s touto školou zkušenosti, jestli by nevěděl, jaký průměr je třeba. Kolik například stačilo na přijetí v loňském roce?

Hezký den

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kristyna6
hodnocení

0x

Ahoj,

taky mám v plánu se tam hlásit. Taky by mě to zajímalo. Vidím, že nejsem jedniná, kdo tam chce. Snad se 4 dvojkama se tam dostanu. To je moje jediná šance na ostatní Vš totiž chtějí ty zbytečné a nelogické Scia :(

jakubicek95
hodnocení

A co studujes ted?

kristyna6

Veřejnosprávní činnost ( ekonomika, právo, veřejná správa ...) a ty?

solenza*
hodnocení

0x

Já jsem se v roce 2008 hlásil na DFJP a byl jsem přijat přesto, že jsem neměl bonifikaci za zvolení maturitnáího předmětu matematika ale anglický jazyk a na mat. vysvědčení jsem měl známky 3,3,3, 1. Záleží, kolik se příhlásí studentů, pokud nenaplní počet, vezmou pravděpodobně všechny. Podle mých zkušeností není prodlém se dostat na UPCE, ale vydržet tam a hlavně být připuštěn ke státnicím. Takže docela nevhodný postup. Zbytečně jsem tam strávil 8 semestrů, místo kterých bych mohl dělat něco smysluplnějšího, než chodit na přednášky a cvičení, které mi nakonec v reálném životě téměř nic nedaly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]