Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budoucí student mikul. gymplu plzeň

Od: holcina* odpovědí: 2 změna:

Ahoj
ráda bych našla dívku, která uvažuje o studium na mikulášském gymnáziu v plzni.
Jde o to, že bych se moc ráda seznámila dřív
Já jsem od klatovska a uvažuji o Klatovech a Plzni.
V případě Plzně bych byla na intru na voš a spš elektrotechnický.
Najde se někdo?
já, holka 14 let
pište :) !

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj, teď je podobná otázka ještě moc předčasná. Chceš studovat v Klatovech, případně Plzni. Pokud jsi od Klatov, asi dáš přednost tomuto městu, budeš to mít blízko domova. Pokud se dostaneš tedy do Klatov, nemá cenu tady hledat lidi z Plzně. Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko?

Nechala bych to, až jak dopadnou přijímačky. Už při nich se můžeš zkusit tak trochu seznámit - o přestávce si popovídat s ostatními, odkud jsou apod. A jinak to asi nechat až na začátek září. Nejlepší je seznámit se naživo - s někým si do oka padneš, s někým ale ne. A to za monitorem nevidíš, jaký kdo je.

Tak to nech až na začátek září, uvidíš, že se seznámíš s prima děvčaty. Zatím je ještě brzy. Ať se Ti zkoušky podaří a dostaneš se, kam si přeješ. *placni* Jaga.

holcina*
hodnocení

ano, zní to logicky; jít do klatov, ale spíš mi táhne ta plzeň.
děkuji ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]