Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výrokový počet - mám to správně?

Od: naufrago® odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny šikovné matikáře :)

Morduju se tady asi hodinu s příkladem, který je ve skriptech řešen, ale nedával mi smysl jeho zápis. Tak jsem se na to se slzami v očích vykašlala a řekla si, že si udělám vlastní zápis tak, jak se mi to zdá správně. Příklad samozřejmě vyšel jinak, než ve skriptech, ale přítel říká, že ho mám správně. Přesto ještě poprosím někoho, aby se na to podíval - nechce se mi věřit, že by ve skriptech autorka měla špatně řešený příklad, který já napoprvé vyřešila správně. (Budu tu paní mít u státnic, takže jestli je to tak, potěš koště...)

Děkuju :)

Výrokový počet - mám to správně?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

3x

Dobrý večer, tabulka je formálně dobře a žák A je jediný, kt. byl na místě sám. Ekvivalence tohoto výroku s tím, že je zloděj, je spíš chybou zadání, než chybou řešení.

doplněno 09.01.15 20:06:

Není zač, rádo se stalo a u státnic držím palce!

*slunce*

hodnocení

Máte pravdu, ale nebudu jim tohle u státnic povídat...:-D Jo a děkuji :)

doplněno 09.01.15 20:10:

Díky, ty palce budu dost potřebovat :) trochu jsem si při učení na zkoušky myslela, že mi ta matika po letech jde lépe, že na to mozek tak nějak dozrál - na gymplu jsem s ní bojovala opravdu hodně. Ale asi tomu tak nebude :( aspoň že geometrie mi jde, tu jsem dala bez učení za 2-, kolegyně trpěly při řezech tělesy, které jsem zvládala s přehledem *ua* *cteni* *uspech*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]