Nejste přihlášen/a.
Zdravím !
Do školy jsme si měli nechystat projekt napsaný v německém jazyku o nějaké zemi, já jsem si vybral Polsko a chtěl bych se Vás zeptat, jestli jsou tyhle věty napsané správně, google překaldač mi s opravou bohužel nepomůže.
-Nachbarn Polens sind Deutschland, Tschechien, der Slowakei, Weißrussland, der Ukraine, Litauen und Russland.
-Polen hat ein Meer. Das ist die Ostsee in Norden.
-Die Hauptstadt Polends heibt Warschau. Sie iegt im Osten und ist grob und schon.
-Im Suden liegt Tatry. Im Sommer Radfahren und im Winter Ski fahren.
-bieszczady gebirge sind romantischer Ort(platz) in suden.Bieszczady ist am Schönsten im Sommer und Herbst.
-Polen hat achtunddreißig Einwohner.
- Polen Flagge hat rot und weib farbe.
Školáčku, já tu lidem s němčinou pomáhám, ale jenom těm, u nichž vidím nějakou snahu. Správně nemáš ani jednu větu, špatně používáš členy, ... A pozor na pravopis – nauč se psát přehlásky (ä, ö, ü a ß.
Nebylo by možné sem nevkládat smajlíky zkratkami? Za ü jsem zakončila závorku – napsala jsem pravou závorku, ale místo ní se zobrazuje smajlík ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.