Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou německé věty napsané správně?

Od: skolacek odpovědí: 3 změna:

Zdravím !

Do školy jsme si měli nechystat projekt napsaný v německém jazyku o nějaké zemi, já jsem si vybral Polsko a chtěl bych se Vás zeptat, jestli jsou tyhle věty napsané správně, google překaldač mi s opravou bohužel nepomůže.

-Nachbarn Polens sind Deutschland, Tschechien, der Slowakei, Weißrussland, der Ukraine, Litauen und Russland.
-Polen hat ein Meer. Das ist die Ostsee in Norden.
-Die Hauptstadt Polends heibt Warschau. Sie iegt im Osten und ist grob und schon.
-Im Suden liegt Tatry. Im Sommer Radfahren und im Winter Ski fahren.
-bieszczady gebirge sind romantischer Ort(platz) in suden.Bieszczady ist am Schönsten im Sommer und Herbst.
-Polen hat achtunddreißig Einwohner.
- Polen Flagge hat rot und weib farbe.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Školáčku, já tu lidem s němčinou pomáhám, ale jenom těm, u nichž vidím nějakou snahu. Správně nemáš ani jednu větu, špatně používáš členy, ... A pozor na pravopis – nauč se psát přehlásky (ä, ö, ü;) a ß.

doplněno 17.01.15 11:49:

Nebylo by možné sem nevkládat smajlíky zkratkami? Za ü jsem zakončila závorku – napsala jsem pravou závorku, ale místo ní se zobrazuje smajlík ...

marketac*
hodnocení

0x

Ne, nejsou, a to nejen po gramatické stránce. Polsko má třicet osm obyvatel?

skolacek
hodnocení

Opravdu strašně moc mi pomohla Vaše ochotná odpověď ! Hezký den !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]