Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou zvolit píseň k přijímačkám?

Od: mimbi* odpovědí: 4 změna:
Chtěla bych tento rok zkusit přijímačky na obor učitelství pro MŠ. Není někdo, kdo by je absolvoval? Měla bych milion otázek. :)
A teď ta, která mě trápí nejvíc - jakou zvolit píseň? V dětství jsem byla ve sboru. A podle manžela mám dobrý rozsah a zpívam pěkně, tak bych jim to tam ráda ukázala a raději bych nějakou složitější a zároveň českou.
Děkuji za nápady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

faithoncemore*
hodnocení

0x

Máte spíš vyšší, či spíš hlubší hlas?

Jo a když na MŠ, tak byste asi nic nepokazila nějakou písní od dvojice Svěrák-Uhlíř :)

...ale samozřejmě doufám, že Vám odpoví někdo, kdo to absolvoval.

hodnocení

0x
Zaručeně zabodujete s "Čert ví proč" od Zuzany Navarové.Je naprosto skvělá a ještě bonus,nazpívána právě pro stejnojmennou pohádku :)
doplněno 04.01.15 22:16: Fainthoncemore,tak to jste můj člověk.Jak mně se po nich a obzvláště po ní stýská *plac*
faithoncemore*

Je fakt krásná.

Zastesklo se mi po Zuzaně Navarové - jezdívala jsem na Nerez v jejich počátcích..

lionka*
hodnocení

0x

Co zkusit nějakou lidovou píseň (třeba z oblasti, odkud pocházíte)? Myslím, že se dají vybrat pěkné lidovky, na kterých se dá dobře ukázat hezký hlas i rozsah.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]