Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je správný výběr?

Od: saskie8* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den všem, chtěla bych se zeptat, jestliže budu chtít možná v budoucnosti studovat mikrobiologii nebo nějaké jiné přírodní vědy, ale ještě si tím nejsem zdaleka jistá, je gymnázium vhodný výběr? Žádné jiné obory mě příliš nebaví, do Ostravy, kde je Přírodovědné lyceum to mám daleko a doma mám pejska. Dokáže mě gymnázium dobře připravit na studium přírodních věd? Předem děkuji za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

3x

Dobrý den, ano, tvá volba je trefou do černého, gymnázium je ta pravá škola. Samozřejmě si vyber studium přírodovědné větve gymnázia (takových je většina, spíš je výjimkou větev humanitní) a z volitelných předmětů ve vyšších ročnících si vyber chemický blok, budeš-li mít tu možnost. Držím palce, aby se ti sen splnil. *slunce*

eulalie*
hodnocení

0x

Myslím si, že gymnázium je nejlepší volba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]