Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu jít z gymplu na nějakou taneční VŠ?

Od: nnxjcgshshdhchd odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, jsem na gymnáziu, je mi 16 let. Mám moc ráda tanec, ale myslím tanec jako lyrický jazz, balet, street dance a další různé druhy tance. Nemám moc velký rozsah ani zatím nejsem v žádném moc dobrá, protože ho nedělám závodně. Dělala jsem 8 let mažoretky, ale žádné větší úspěchy... Tak jsem se chtěla zeptat jestli bych jako svým způsobem začátečník, mohla jít z GYMNÁZIA na VŠ taneční? Nevím jak to je. Na konzervatoř by mne asi nevzali, jsou i jiné taneční školy, po kterých bych mohla být profesionální tanečnice? Nejraději mám tanec Lyrický jazz :) děkuju

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Jít – přihlásit se – můžeš kamkoliv, záleží jenom na tobě, jak se v průběhu gymnázia dokážeš připravit na přijímačky a na talentové zkoušky.

Co děláš pro zlepšení?

doplněno 31.12.14 21:10:

Sama doma to nezvládneš. Jestli se chceš tanci věnovat profesionálně, najdi si učitele, který tě na zkoušky připraví (ideálně někoho, kdo působí na škole, kam bys chtěla jít).

doplněno 31.12.14 21:13:

Profesionálních tanečnic existuje dost, ale pokud vím, má většina z nich baletní průpravu (nebo mimořádný talent). Po baletní průpravě se věnují modernímu nebo výrazovému tanci.

zsvgshy
hodnocení

učím se doma, zlepšuju rozsah, otočky atd.. ale nevím jestli to má cenu když je mi už 16 jestli uz nejsem stará:D existují vubec jiné profesionální tanecnice než baletky?
eulalie*

Vždy má cenu se pokusit jít za svým snem. Jen nevím,jestli by na té taneční vysoké nechtěli po tobě nějaké baletní základy z konzervatoře... Asi by to chtělo chodit na výuku k nějakému profionálnímu učiteli nebo tak nějak... Sama doma se to neneučíš.

erzqs
hodnocení

0x

Sorry, ale v 16 letech je tvoje šance vypracovat se tak, aby ses mohla celý život živit profesionálním tancem, nula.

Leda bys chtěla předcvičovat aerobic nebo vést nějakou taneční skupinu nebo něco podobnýho, ale na to zdaleka nepotřebuješ vysokou školu ani být nijak extra dobrá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]