Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
založil jsem si webové stránky. Chci se zeptat: míslíte, že je blbost do nich psát věci ze školy? Myslím tím třeba výpisky...
jesterki.webnode.cz/... - v části škola jsem začal psát o biologii, češtině a dějepisu.
Budu rád za Vaše názory.
1x
Ahoj,
pro výpisky jsme si založily skupinu na FB nebo jeden třídní email, připádně jsem ještě spravoval google disk, sloužilo to jen pro nás například k maturitě nebo k nějakým větším testům. Dnesk už snad každá větší škola, ať je základní nebo střední má svoje vlastní webové někdy už i FB stránky, kde jsou všechny důležité informace co se děje ve škole. Pro nějaké třídní účely mě osobně přijde lepší využít to co jsem říkal o pár řádku nahoře. Za mě osobně je tvůj nápad příliš složitý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.