Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dneska nám bylo řečeno, že máme přinést do školy dárek v hodnotě cca 50kč, který musí začínatna písmenko N nebo P. Mě napadl notýsek a prupisku, nenapadá vás ještě něco jiného?
Nudle a Piškoty!
Zaráží mě, že vám ve škole řekli, měli jste spíše se domluvit, hlasovat.
Kdysi jsem to slyšela o jedné rodině. Tahali písmenka z klobouku. Pak byla sranda, když dostal někdo od písmene S sirky a druhý syrečky .
Pojměte to také tak, ať je sranda.
doplněno 17.12.14 19:32:Notýsek a propiska časem zapadne do zapomění, ale vtipný dárek, na ten se bude vzpomínat i v dospělosti a na slezině po x letech
Já před hodinou přišel z obchodu - zítra má syn přinést dárek... v celém obchodě byly jen hračky za 300 a víc... koupil jsem velkou Nugetu za 71,-Kč - to musí stačit ! Jo a balíček petard.. ale to asi až mamince... - dětské petardy za 32 ,-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.