Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dálkové studium elektrotechniky

Od: uhu5* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,3. rokem studuji obor programátor CNC strojů,ale hodně mě to táhne spíš k elektrotechnice,kterou ovšem na škole nemáme.Je prosím možnost si po absolvování tohoto oboru programátor CNC udělat ještě k němu střední školu dálkovým studiem oboru elektrotechnika?

Pokud ano,je nějaká stránka,kde je seznam středních škol s dálkovým studiem 4-letého maturitního oboru elektrotechnika?Děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusatka*
hodnocení

1x

Dobrý den,

já mám výbornou zkušenost s informačním a poradenským střediskem pro volbu povolání, využila jsem to kdysi pro dceru a poradili mi perfektně po telefonu. Měli by dokázat najít to, co píšete. portal.mpsv.cz/sz/...

pepyk93*
hodnocení

0x

A odkud jste?:)

uhu5*
hodnocení

Jsem z Vysočiny,Nové Město na Moravě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]