Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nenašel by se tu někdo, kdo chápe, jak fungují CD a DVD? Dělám na toto téma referát a absolutně to nechápu.
Mimochodem jsem na internetu našla tento obrázek. Platí pro CD i DVD? Nebo jen třeba některé druhy CD? V článcích jsem vždycky zahlédla zmínku o CD-R a CD-RW.
Poraďte mi, prosím, co nejdříve, pokud můžete.
Děkuji.

0x
Ahoj,
odkud jsi čerpala data? Kolik stránek jsi zkusila? Ptám se jednak, proto aby ti tady někdo nenapsal přesně jak to funguje a ty to pak jen zkopčila a tadá referat hotov
A jednak se ptám, proto, protože na google jsem našel stovky webů zabývající se výrobou CD/DVD jak fungují atd. a byli tam i takové, které i běžnému člověku napoví jak to vlastně celé funguje. Co se týče CD-R a CD-RW tak ve zkratce R jako read, to znamená jednou zapsat pak už jen číst a RW je opakovaný zápis a čtení, můžeš tam ty data přepsat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.