Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak píšete příklady do odpovědí?

Od: anoano* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Omlouvám se za nepřesný nadpis, ale nevím jak to mám chrarakterizovat.

Nikdy nědo odpovídá na nějaký př. matematický dotaz a použije takové bílé pole a v něm jsou napsaný příklady v úplně stejně jako na papíře ( nepíše se tam 2^3, ale 23)

Snad jste to pochopili :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

x®
hodnocení

3x

Např. zde je editor LaTeX online. Může vytvořit různé matematické výrazy.

codecogs.com/...

Jak píšete příklady do odpovědí?

hodnocení

2x

1. o formátování textu je napsáno pod oknem na psaní odpovědí

anoano*
hodnocení

myslel jsem př. toto

e-matematika.cz/...

V uvedeném případě jsou vzorce vlastně obrázky (namalované v nějakém grafickém editoru nebo oskenované z papíru)..

dejavu*
hodnocení

2x

Taky jsem tu viděla jen obrázky uvedeného. Můžete zkusit ještě metodu napsat si to na matematické klávesnici zde math.typeit.org/... a zkopírovat.

Jen namátkou, že to jde, zkouším ∫ ∑ β α≠√∛ - tak něco jde, něco ne, třeba na 2 druhou se rozboří na 22 :( , takže jedině ^ zobáčkem přes alt + š

doplněno 12.12.14 21:15:

Ještě jde něco vložit v editoru, kam píšete pod značkou modré omegy vpravo.

doplněno 13.12.14 10:49:

x - Super, to jsem neznala. *palec* (Škoda, že se nezaregistrujete, vaše odpovědi jsou opravdu vysoce fundované, pečlivé, nad lecjakým výkresem Mongéova promítání jste musel strávit hodiny, vím, jak je to pracné. Bylo by fajn, aby i tazatelé dle ohodnocených výsledků viděli, že jste skvělý a důvěryhodný rádce nebo třeba mohli poslat doplňující dotaz či vzkaz interní poštou.)

Horní a spodní indexy jsou tu přímo v editoru :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]