Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Omlouvám se za nepřesný nadpis, ale nevím jak to mám chrarakterizovat.
Nikdy nědo odpovídá na nějaký př. matematický dotaz a použije takové bílé pole a v něm jsou napsaný příklady v úplně stejně jako na papíře ( nepíše se tam 2^3, ale 23)
Snad jste to pochopili
Taky jsem tu viděla jen obrázky uvedeného. Můžete zkusit ještě metodu napsat si to na matematické klávesnici zde math.typeit.org/... a zkopírovat.
Jen namátkou, že to jde, zkouším ∫ ∑ β α≠√∛ - tak něco jde, něco ne, třeba na 2 druhou se rozboří na 22 , takže jedině ^ zobáčkem přes alt + š
Ještě jde něco vložit v editoru, kam píšete pod značkou modré omegy vpravo.
doplněno 13.12.14 10:49:x - Super, to jsem neznala. (Škoda, že se nezaregistrujete, vaše odpovědi jsou opravdu vysoce fundované, pečlivé, nad lecjakým výkresem Mongéova promítání jste musel strávit hodiny, vím, jak je to pracné. Bylo by fajn, aby i tazatelé dle ohodnocených výsledků viděli, že jste skvělý a důvěryhodný rádce nebo třeba mohli poslat doplňující dotaz či vzkaz interní poštou.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.