Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo je gejmr?

Od: litlo odpovědí: 38 změna:

Dobrý den
v kvízu na mě vybafnulo "kdo je gejmr?". Tohle jsem slovo gejmr jsem opravdu nikdy neslyšel. Nevíte?

díky

38 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

1x

není gamer nějaký moderní novotvar od slova game? Že by snad hráč PC her, pařan atd?

pfpetr*

podle pana gugla je to dost činný uploader videi na youtube zabyvajících se hrou minecraft

našel jsem ten kvíz. Zdá se být gejmerem není legrace, má to velmi bohatý řád. Vcelku rád bych jedno takové video dle řádu našel *smich*

Kdo je Gejmr?

a) Zpěvák
b) Herec
c) Youtuber
d) Umělec

Doplň větu : Gejmr like a ...
Jak začína Gejmr video?
Kolik má Gejmr kanálů na YouTube?
Natáčel Gejmr někdy s GoGem?

:)

gejmrovkyne

c) Je to český velice z námý youtuber

Gejmr má rád pitíčko

Zdravím všechny Gejmrovce a Gejrovkyně, a vítám vás u dalšího videa z ...

Má dva kanály, ještě než začal natáčet letsplaye měl jeden kde natáčel různé tutoriali.

Ano, natáčeli spolu videa z Hexitu což je modifikovaný neboli vylepšený Minecraft. Ted společně s 6 youtubery a s GoGem natáčí videa z The Craftting dead a další série

gejmrovec

jj máš pravdu

matakuncar

no jasne ze youtuber

rex99

cus lidi já jsem gejmra vyděl u goga na kanále s polu s flygunCZ a tam jel gejmr na bruslých a byl to blondák ale neviděl jsem jeho obliče *zed*

theolin
hodnocení

1x

je to youtuber točí videa z minecraftu

adelle
hodnocení

0x
Můj bratr hraje takovou tu hru monecraft a já vím, že gejmr s tím má něco společného. :)
gejmr

Ahoj :) Jsem youtuber který točí videa z her např. minecraft, rust :) K tomu jsem ještě tvůrdce různých modifikacích např. Futurecraft, Crafting Dead, Gejmrbox, Čarovný minecraft. Toť vše o mě :)

jznthps*

Škoda, že jsi fejk, lol. Gejmr nedělá takové množství gramatických chyb.

kraxhor

Je mi líto ale je to pravej gejmr gejmrovec :D spomenul to i ve svém videu dátum 12.12.14

skylander129

Ty si není "gejmr" lebo on nevytvoril CraftingDead :P

dan*
Gejmr neudělal crafting dead
yellowgirllp
19.01.16 20:43

LoL kid

dadaso
hodnocení

0x

GEJMR je YouTuber

martas2403
hodnocení

0x

gejmr je slavni yutuber

alfawolf
hodnocení

0x
To je známi a oblíbeny letsplayer který hraje minecraft ( kostičková hra na PC ) a hlavně ho hraje z MenTem ( také letsplayer )

origos
hodnocení

0x

GEJMR je český youtuber.

takygejmr
hodnocení

0x

to je jednoduchý, gejmr je jakýkoliv hráč her (počítačových nebo konzolových), ale protože mláďata mají ve zvyku si dávat přezdívky, a gejmr je dobrý adept na přezdívku hráče her a ten youtuber který hraje hry a točí videa si dal přezdívku gejmr a mláďata si tudíž myslí, že gejmr je youtuber, protože kdyby šlo o slovo označující hráče her, bylo by to slovo gamer a ne gejmr.

mezi další přezdívky hráčů patří nejen anglikanismy ale i české kůl výrazy jako "Pan Klobása", "trapák" apod. Hlavně to musí být dostatečně cool. :) Nehodí se dávat si přezdívku "Rudolf Blažek", ale i takoví borci mezi gejmry existují.

gejmrovkyne
hodnocení

0x

:D Gejmr je velice populární český letsplayer (točí videa z her a komentuje je), vydává pravidelně videa na youtube. A proč je vyhledáván, je dáno tím, že o sobě nemluví. Nikdo neví jak vypadá, kde bydlí, jestli má rodinu...A když je někdo známý a přitom nikdo neví kým je, lidé se ho snaží odhalit :) Má dva kanály na youtube, na jeden točí videa převážně z Minecraftu a na druhý kanál točí ostatní letsplaye.

Zde je jeho kanál :

Jsem jeho dlouhodobá fanynka, takže to vím jistě :)

lokou
hodnocení

0x

je to youtuber který natáčí minecraft :)

phantom
hodnocení

0x

GEJMR je youtuber. Děláte jako by jste nikdy nebyli na youtube.Má přes 400 000 odběratelů. Hraje Minecraft a je docela známý.

možná jde i o otázku, kdo to je... kdo je ta konkrétní osoba - jméno :)

lucik*
hodnocení

0x

Gejmr je člověk který natáčí videa z různých her.

sendersas*
hodnocení

0x
Třeba to mysleli co je to anglicky GAMER a vyslovuje se to GEJMR

katrinka
hodnocení

0x

ahoj gejmre zahrajes si semnou v pondeli minecraft pls

gejmr

ahoj klidně :) tak příští? :D

lubosmach
hodnocení

0x

Je to youtuber hodně slavný *ua* nikdo neví jakou má tvář *sok*

tomplaycz
hodnocení

0x

GEJMR je známý český youtuber který točí minecraft,GTA a i jiné hry na svém druhém youtube channelu GEJMROVEC.Nikdo neví jak vypadá a určitě dopuručuji na youtube zadat do vyhledavače slovo GEJMR a mrknout se na nějaké jeho video :)

clawdeen100
hodnocení

0x
KDO je gejmr?
To by rádo vědělo aspoň 500 000 lidí z 600 000 odběratelů. Protože to neví nikdo. (Ale jestli je to myšleno takhle, tak YouTubeber.)

dominikgalvas
hodnocení

0x

je to velký hrač vyzna se v minecraft modech a je to admin servru

mentolka*
hodnocení

0x
Ahoj Gejmr je známý český youtuber a zároveň kamarád MenTa. Nikdo neví jak Gejmr vypadá, ale pár lidí to ví.

nocookiesloaded
hodnocení

0x
Identita youtubera Gejmra je neznámá lol

ady
hodnocení

0x

to je známý youtuber který na táčí pouze letsplaye nikdo ho z díváku eviděl... podívej se na youtube

*palec* *bzum*

mojomir
hodnocení

0x

ježiši kriste vždyť gejmr je jeden z nejlepších českých youtuberů ! *zed* *zed*

natáčí s mentem futurecraft a čarovný minecraft, má 200 000 odběratelů, s jirkou králem vydal už 2. řadu don´t starve!, dále natáčí minecraft minihry,hide and seek, hexxit,..tají svou pozornost ale ne záměrně, jen nedělá vlogy jako např. hoggy

vážně mrkněte na jeho kanál, dejte odběr k nějakýmu videjku klidně like, protože je fakt super ;) :) *srdce*

nevim*
hodnocení

0x

Je to královna.

01majk
hodnocení

0x
O frajerovi jménem Gejmr se to zprávami jen hemží. Česká Minecraftová ikona zabývající se hlavně let’s playem dobyla Českou republiku. Čím větší zájem o jméno Gejmr je, tím více lidí se vlastně zajímá kdo to sakra je? Tenhle youtuber má přes 1.Milion odběratelů na youtube, což je na Českou republiku až trochu úlet a stále nikdo netuší, kdo to je. Na Facebooku má přes 400 tisíc fanoušků a dokonce má i webové stránky, kde ale v podstatě žádné důležité informace nenajdete.Naši internetový přátelé, kladli jste si někdy otázku, kdo je to Gejmr? My ano a víme, že spoustu z vás taky. Jak jsme na to přišli? Google nám poradil. Otázka "Kdo je Gejmr" je totiž jedna z nejvyhledávanějších otázek na internetu vůbec. Jasně, Gejmr je jeden z nejpopulárnějších Youtuberů – to ví každý, kdo scénu trochu sleduje, ale skoro nikdo o něm nic neví. Neví se jak vypadá, jak se jmenuje a podobně. Je to prostě anonym, který si sakra pečlivě drží své soukromí před zraky svých fanoušků.Víme kdo je to GejmrTeda aspoň tak trochu to tušíme. Youtuber Gejmr, který je spjatý s populární hrou Minecraft, se jmenuje vlastním jménem Václav Němeček. Tato informace je volně dostupná v údaji o jeho doméně, ale opět to může být jen domněnka, že to je on. Vlastník domény může být někdo jiný.Co se ale týče fotky reálného Gejmra, tak to vás bohužel zklameme. Nemáme jí. Nikdo jí nemá.Nebo snad jo? Máte nějaké další informace? Napište do komentáře!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma přezdívky do her

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]