Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rehabilitační míč do třídy

Od: kenyska® odpovědí: 4 změna:

Chtěla bch zakoupit rehabilitační íč do třídy na posílení zad, . 1. Stupeň- jakou velikost?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

host*
hodnocení

2x

Tak, aby děti vsedě na míči dosáhly nohama ohnutýma do prvého úhlu na zem i s celými chodidly na zemi, nejen na špičkách.

Míč pro dospělé s průměrem 65 cm je pro ně moc velký, děti na něm mohou provádět cviky vleže na břiše, ale na sezení to pro ně není.

uska*
hodnocení

2x

Běžně se prodávají ve velikostech 55, 65 a 75cm. Myslím, že 55 bude akorát. Kupte s bodlinkami, mám jej doma a je to paráda. Ale po dlouhém sezení na něm u PC můj zadek připomíná naklepaný biftek.

sportservistocik.cz/...

doplněno 11.12.14 22:22:

Liduš - proč píšete bodlinky nebrat? Máte s nimi špatnou zkušenost? Bodlinky jsou bezva i na prokrvení a navíc se po nich člověk při cvičení tak neklouže jako na hladkém míči.

lidus*
hodnocení

2x

A pak, že ve školství nejsou peníze, příjde mi to naprostá zbytečnost, zakoupit do třídy jeden míč pro 25 dětí. Jak a kdy se budou střídat, budou losovat? Pokud se některé zraní (a věřte tomu, že blbosti na něm dělat budou) vy jste zodpovědná a někteří rodiče vás nechají platit bolestné až do smrti. Na cvičení je tělocvik. Pro ditě 10 +- bych sáhla maximálně po padesátce, bodlinky nebrat, jak tu zaznělo, dítě musí dostat nohama na zem, nejlépe je vyzkoušet.

doplněno 12.12.14 09:33:

Dnes nestojíte a zítra tu bude otázka: co mám dělat, dítě spadlo a o lavici si rozseklo čelo, rodiče po mě vymáhají 200 000 za trvalé následky.

Měla jsem míč s masážníma bodlinkama a bylo mi to dost nepříjemné, mám jeden posilovací Sportline Magic (víc na něm napsané není) a pak ještě jeden velký, modrý , bez úchytů (na tom není napsané nic), na Sportline cvičím pravidelně, na tom druhém blbne vnučka, nebo si rovná záda manžel.

hodnocení

Nevím, jaký máte problém, ale neptejte se mne - zda jsou nebo nejdsou peníze ve školství. Já chci jen pro maličkou třídu zakoupit relaxační pomůcku. Pokud je Vám to proti srsti, prosím neodpovídejte- nestojím o odpovědi vašeho typu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]