Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Materiálový tok v podniku

Od: lukyluke odpovědí: 1 změna:

Prosím, poradili byste mi jak vypadá schéma materiálového toku v podniku , a i mi ho popsali, jak funguje.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bezva otázka. Tak si na ní dej trochu záležet a rozveď ji, protože o tom se buď nechá napsat diplomka nebo se to shrne do jediný věty: Objedná se to, přijde to, rozbalí se to, zkontroluje se to, zpracuje se to, zase se to zkontroluje, zabalí a vyexpeduje.

Tak asi vypadá základní popis materiálového toku. Sklady, mezioperační kontrolu a jiné jsem vynechal (nejsou nezbytně nutné, ani nebylo mým úmyslem odpovědět na první dobrou)

doplněno 04.12.14 16:07:

Tak teď teprv koukám v které je otázka kategorii. Sorry, z účetního hlediska o tom nevím nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]