Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dálkově studium VS o vikendech

Od: nicol44 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chtěla jsem se zepta,t zda by měl někdo typy či rady, zkušenosti ohledně dálkového studia...konktrétně bych potřebovala poradit s výběrěm, nebot pracuji a ráda bych studovala nějakou né soukromou vysokou školu dálkově ale muselo by to být o víkendech nebot zaměstavatel mi v pracovní dny volno nedá...našla jsem zatím jen VS v Jihlavě, kde je to o víkenech...ráda bych ale i jiné možnosti. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak ono také záleží co chcete studovat, že... Nebo chcete jen titul proto abyste ho měla?

Navíc každá škola to má jinak a i v rámci školy se mohou ty dne lišit... Například já dělal bakaláře a přednášky jsme měli v liché středy. Teď pokračuji na magistra (stejná fakulta ale jiný ústav) a přednášky máme liché pátky.

mnmf
hodnocení

no určitě bych chtěla nějaký obor mimo strojírenství a ekonomiku...nejlépe co se týče práva, veřejná správa...

Jestli se nemýlím, tak klasické práva dálkově nejsou... s vyjímkou soukromých škol nabízejících titul LL.M.

Veřejná správa je například na Slezské univerzitě v Opavě.

paw*
hodnocení

0x
Kdyz neda zemestnavatel studijninvolno, nezbude nez patky dobubna vyuku cerpat z fondu prescasu nebo z radne dovolene. Ciste vikendove to asi zadna skola nema. Sobota ank, ale kntomu jeste nejake odpolednenv tydnu.
nnnn
hodnocení

když já jsem v práci jen krátce ještě ani nevím zda mám nárok na dovolenou...

zelenydabel*

dobře, pokud se teď ptáte na dálkové studium na VŠ, tak to znamená že ještě nemáte ani vypsanou přihlášku. A jelikož se blíží konec roku a s ním spojený rok 2015 tak budete mít klasickou lhůtu dovolené. Buďto 20 nebo 25 dní.

Škola začíná příští rok v září/říjnu, jak kde.

Vesměs jsou buďto čtvrtky odpoledne a celý pátek, celý pátek od rána do večera a nebo pak pátek dopoledne/odpoledne se sobotou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]