Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jsem v devítce a musím si vybrat střední a tak nějak už jsem se rozhodla, že bych šla ráda na průmku. Vždycky mě bavila matika, fyzika a prostě celkově technický věci Takže nechodí tu někdo na nějakou průmku v Praze? Ráda bych se dozvěděla víc než si podám přihlášku
A můžu se zeptat jak to u vás bylo s přijímačkama a s jazykama? někde je to dost omezený a já bych ráda pokračovala ve FRJ, takže to mě dost omezuje. A jaký jste měli/máte obory? Ten jsem si ještě totiž taky nevybrala, jsem klasická váha no
a) je dobré najít seznam škol, které by se vám líbily a něco si o nich zjistit
b) o vybraných školách nebo oborech si zjistit víc podrobností
c) na vybrané školy se jít podívat na dny otevřených dveří, trochu se vám otevřou oči a u některých se zhrozíte, u některých se vám zalíbí. Nechce to na pocitech, pomohou vám.
Možné obory a školy: stavební, strojní, elektrotechnická, grafická, zeměměřická, umělecko-průmyslová, oděvní, hotelová-gastronimická, potravinářská, obchodní akademi (ekonomická), atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.