Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu propadnout ve druhém pololetí 9. třídy?

Od: ackar* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

zajímalo by mě, jestli je možné opakovat devítku, pokud dostanu nedostatečnou na závěrečném vysvědčení i přesto, že mne již přijali na střední školu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

0x

Myslím, že je to takhle: Pokud má někdo na konci školního roku nedostatečnou, nejdřív musí jít na opravné zkoušky, bývají většinou na konci srpna. Ročník se opakuje až tehdy, pokud dotyčný zkoušky neudělá. :)

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Zrovna letos tohle řešila moje švagrová s dcerou (neteř).Měla nedostatečnou a byla i na opravných zkouškách,které neudělala*nevi* Obvolali pár škol a nakonec jí vzali na číšnici...

Takže myslím,že nedostatečná v 9.ročníku základní školy není až zas tak velký problém...

Ale věřte,že časem Vám to bude líto,že jste se lépe neučil *zed*

frenky*
hodnocení

0x

podle me ano.na stredni skolu te uz sice vzali,ale musis mit dokoncenou tu zakladni a devata trida je jeji soucasti.nektere skoly ale berou i bez dokoncene devate tridy nemam s timto zkusenost asi to budou nektere ty dvoulete obory nebo tak.abych ti ale odpovedel delaji se opravne zkousky o prazdninach a pokud splnis podminky na to aby te k nim pustili(s jednou petkou neni problem) a udelas je des na stredni.kdyz ale ne opakujes bez ohledu na to jestli te uz prijali.abys mohl nastoupit do stredni musis mit zakladni to je pravidlo 99% ucebnich oboru s vyucnim listem ani nemluve o maturite.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]