Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zajímalo by mě, jestli je možné opakovat devítku, pokud dostanu nedostatečnou na závěrečném vysvědčení i přesto, že mne již přijali na střední školu?
Zrovna letos tohle řešila moje švagrová s dcerou (neteř).Měla nedostatečnou a byla i na opravných zkouškách,které neudělala
Obvolali pár škol a nakonec jí vzali na číšnici...
Takže myslím,že nedostatečná v 9.ročníku základní školy není až zas tak velký problém...
Ale věřte,že časem Vám to bude líto,že jste se lépe neučil
podle me ano.na stredni skolu te uz sice vzali,ale musis mit dokoncenou tu zakladni a devata trida je jeji soucasti.nektere skoly ale berou i bez dokoncene devate tridy nemam s timto zkusenost asi to budou nektere ty dvoulete obory nebo tak.abych ti ale odpovedel delaji se opravne zkousky o prazdninach a pokud splnis podminky na to aby te k nim pustili(s jednou petkou neni problem) a udelas je des na stredni.kdyz ale ne opakujes bez ohledu na to jestli te uz prijali.abys mohl nastoupit do stredni musis mit zakladni to je pravidlo 99% ucebnich oboru s vyucnim listem ani nemluve o maturite.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.