Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte zkušenosti s individuálním stud.plánem

Od: aloi odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

studuji již 4. rokem na obchodní akademii. Bohužel jsem loni propadla a tak znovu opakuji 3. ročník. Mám nízký imunitní systém a tak v tomhle počasí dost často chybím, protože jsem nemocná, ale třídní si hned myslí, že chodím za školu. A tak mě napadlo zda nemáte někdo zkušenosti s individuálním studijním plánem. Že by pro mě bylo lepší třeba o něj požádat když už mám ten rok jakoby jednou za sebou. Poradíte mi jak se takový plán má napsat a co napsat za důvot, aby mi ho ředitelka povolila? Děkuji předem

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

žádost + navíc bude dobré přidat doporučení/vyjádření lékaře

důvod -- samozřejmě zdravotní problémy (nemusíte konkretizovat). Stejně si myslím, že budou chtít nějaké vyjádření od lékaře

Jak si může třídní myslet, že chodíte za školu, když máte omluveno lékařem? Nebo si omluvenky píšete sama?

doplněno 25.11.14 09:11:

Další možnost je zjistit si, zda je ve vašem okolí obchodní akademie s dálkovým studiem -- bývá ve větších městech. A přestoupit tam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]