Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemám rád tanec vs školní ples

Od: marekluks* odpovědí: 5 změna:

Nesnáším tančení a už vůbec nechci tančit na školním plese. Jak se z toho mám vykrouti. Pls

doplněno 04.11.09 17:05:

nejde mi to a nebavi mě to už na zkouseni takže si nedokážu predstavit jak to budu dělat před ceým sálem plným lidmi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Jsem už starší člověk a dlouho jsem netancoval.Ale poznal jsem,že při tanci člověk ukazuje svou sexuální aktivitu.Tanec není jen zábava,ale přímo ukázka,jak se ti v párovém utkání povede i v posteli.Tak to,Marku ,nezanedbej.

JABRAKA

jabraka*
hodnocení

0x

Marku,takový šikovný chemik a nám tanečníkům chceš dělat ostudu?Hurá do plesu a ukaž,že zvládneš tanec jako chemii.

JABRAKA

hodnocení

0x

Tanceni na skolnim plese neni povine. Proste rekni, ze tancit nebudes. Nikdo Te nemuze nutit.

amlim*
hodnocení

0x

Buď svůj a netanči.Nejsou všichni muži tanečníci. Moje heslo je " nikdy nikoho do ničeho nenuť". Mě by také nikdo do ničeho nedonutil. Nechtěj se vykroutit -řekni to na rovinu.*stop*

hodnocení

0x

A v čem je problém?

Prostě netancuj... taky jsem na plese netancoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]