Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SŠ Zemědělská a veterinární Lanškroun

Od: kirspy odpovědí: 1 změna:
Ahoj,
asi se ptám spíš lidí,kteří o této škole něco málo ví,popř. mají zkušennosti.Kdybych chtěla na obor Veterinářství (smer všeobecné veterinářství) a nejspíš šla ještě na VŠ( to ale zatím nevím kam,jen to předpokládejme) měla bych nějaké uplatnění? Nechtěla bych být vyloženě veterinář,ale miluju zvířata,a tam je to právě všeobecné..ještě je tam "směr" chov koní,ale to bude hlavně o těch koních.Chtěla bych pracovat se zvířaty třeba v ZOO..nebo pomáhat v organizaci na ochranu zvířat..nebo dělat přednášky o exotických zvířatech,klidně cvičit psy,sepsat knihu o kočkách,otevřít útulek,pomáhat s výrobou krmení,cestovat po světě,točit dokument,pracovat v zahraničí...představuju si práci v takovémhle prostředí..dokážu si představit,že něco z toho dělám:). Jelikož je to ale velké rozhodnutí,chtěla bych se zeptat i na váš názor.Řeším to i s kamarády,sourozenci,rodiče...Byl by dobrý plat? Nebudu bez práce? Mám dobrý průměr,jediné co mi nejde je matika a fyzika.Ale bohužel kvůli matice nemám vyznamenání,mám z ní 3,jinak mi nedělá problém nic a nikdy jsem žádnou jinou trojku neměla.Je mi ještě jasné,že nemůžete jen tak říct,zda budu bez práce nebo ne,je to všechno o člověku,ale určitě existují nějaká procenta úspěšnosti,názory nebo rady:) Díky bohu za poradny

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

S veterinární školou můžeš dělat veterinárního technika, tedy být jako sestřička u veterináře.*smich* Určitě bys našla místo i v některé ZOO jako ošetřovatel zvířat. Práce v útulcích je velice bohulibá, myslím si ale, že není o penězích, spíš o lásce ke zvířatům. Tam asi mnoho peněz není.

Co se týká toho cvičení psů - tato škola je v Čáslavi a je při ní i možnost internátu. Je to střední zemědělská škola, přímo obor kynologie. Čtyřletý obor s maturitou. Známých dcera tu studuje 2. rokem, baví ji to, chtěla by jednou připravovat psy pro policii či pro postižené a nevidomé. Tento obor by se mi také moc líbil.

Co se týče koní - učiliště přímo v Kladrubech nad Labem, také s internátem. Obor jezdectví a chovatelství.

Ještě mě napadlo, že bys jako absolventka veterinární školy mohla pracovat třeba někde ve Zverimexu, prodávat zvířátka, potřeby pro ně a krmiva. Tam také nemůže být prodavačem každý, musí o tom něco vědět. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]