Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Němčina samouk

Od: poi odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, rozhodl jsem se, že se začnu učit němčinu. Neporadili byste mi nějakou opravdu dobrou učebnici pro samouky? Už jsem se trochu poohlížel, ale je toho spousta a nevím co zvolit. Potřebuji něco pro úplného začátečníka. Dále by mě zajímaly vaše tipy, jak ze začátku postupovat při studiu nového jazyka. Mužete mi také doporučit další materiály (stránky, poslech, knihy).

děkuji za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Úplným začátečníkům (v jakémkoliv jazyce) nedoporučuji začínat výuku jako samouk. Minimálně výslovnost a úplné začátky je dobré nacvičit s lektorem/učitelem.

Člověk sám sebe slyší jinak a PC ani CD výslovnost neopraví Teprve po zvládnutí základů pokračovat jako samouk.

hodnocení

0x

němčina pro samouky od Ledy. Nicméně němčinu začít jako samouk též nedoporučuji

hodnocení

0x

Němčina není těžký jazyk. Je jednodušší než angličtina. Nicméně doporučuji vám ze začátku nějakého lektora nebo chodit někam na kurz a pak se učit s učebnicí. Nebo na youtube jsou dobré kurzy němčiny i pro začátečníky. Já učebnici ani nepoužívám, koukám na youtube. Pravda je, že nejsem začátečník. Začátky jsou těžké u každého jazyka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]