Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kurz angličtiny, kde?

Od: romcah* odpovědí: 5 změna:

Ahoj chtěla bych se přihlásit na kurz angličtiny pro začátečníky. Mohli byste mi doporučit dobrou jazykovou školu? Na žádném jazykovém kurzu jsem ještě nikdy nebyla, takže vůbec nemám přehled o tom jaká škola je dobrá. Bydlím v Praze.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

například:

lingua-sandy.cz/...

používají učebnice New Headway, pokud je dobrý lektor a vnímavý žák, rychle se něco naučíte (sám jsem se z těchto učebnic učil)

problémem ale je, že kurzy většinou začínají v září-říjnu, nyní už asi těžko do nějakého naskočíte

bulanek*
hodnocení

0x

Chodím na kurz do jazykové školy Glossa a jsem naprosto spokojená, vystřídaly se u mě dvě lektorky a obě můžu jen chválit. Hodiny nejsou nudné a vše krásně vysvělí.

novacka11
hodnocení

0x

Já jsem byla hodně spokojená se skupinovým kurzem na jazykové škole. Střídal se nám český lektor s rodilým mluvčím, hodiny mě bavily a nikdy jsem tam neseděla jenom tak naprázdno. Nabízejí hodně typů kurzů a vypisují je pokud vím i od února..

romcah*

Pokud by vypisovali kurzy od února tak by to pro mě bylo ideální. Vy jste chodila přímo na kurz pro začátečníky nebo jste už byla na kurzu pro pokročilejší. Ptám se čistě ze zvědavosti, abych se dozvěděla případně něco víc přímo o tom kurzu, na který bych se chtěla přihlásit.

jznthps*
hodnocení

0x

Ahoj, já chodím do British Council čtvrtým rokem a jsem spokojená. Učí tam rodilí mluvčí, je to tam čisté a personál příjemný. A moje angličtina se opravdu silně zlepšila, pamatuji si, jak jsem ve čtvrté třídě nebyla schopna říct, jak se jmenuju, kolik mi je a jaké jsou moje oblíbené koníčky, a tento rok už budu dělat FCE a mí vrstevníci jsou daleko za mnou.

Na začátku projdeš takovým testem, budou se tě ptát a různé otázky a pak tě zařadí do "levelu", kterému odpovídá tvá znalost.

Jediným mínusem je cena. Za kurz, do kterého chodím, se platí zhruba třicet tisíc ročně, což je myslím dost, ale na druhou stranu si myslím, že se to vyplatí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]