Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kázeňský přestupek

Od: portas* odpovědí: 9 změna:

Syn /6.tř/,se domluvil se 6 spolužáky a týden chodili krást drobnosti do vietnamské večerky.Jiný spolužák na ně ve škole žaloval.Třídní učitel jim ve škole řekl,že pokud se přiznají,nebude to dál řešit.Přiznal se pouze můj syn,pan učitel slib nesplnil a já jsem ve čtvrtek pozvaná do školy,kde de bude řešit tento kázeňský přestupek.Poraďte,bránit syna a hledat polehčujicí okolnosti,nebo ho v tom nechat?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Koho že chcete chránit? mladého začínajícího zloděje? Rozsekal bych mu prdel a pak se zamyslel , kde jsem jako rodič selhal ve výchově ! Nebo si znás děláte srandu a chcete jen lidi nas...t..

portas*
hodnocení

a myslíte že to pomůže?Rozsekat mu prdel je strašně jednoduché řešení,bohužel mám zkušenost ,že se tím jen zatvrdí proti mně a nic se tím nevyřeší,snad jen, že se uleví mně.Ale děkuji za každý nazor.

A otec je? Nemusíte perzekuci provádět vy . Dobře nechal jsem se unést tak mu odeberte mobilní telefon , nebo šňůru od počítače nebo tak něco .

dusger*
hodnocení

3x

Kluka tvrdě potrestej doma, tak jak jsi zvyklá, každý má jiné metody. Ale ve škole ho braň jak nejlíp umíš, je to přece tvůj syn, kdo jiný se ho tam zastane, zvlášť když už byl zrazený učitelem. I vrazi mají přece u soudu obhájce.

hodnocení

0x

luigi uděluji ti 10 bodů, učitel podle mne měl dodržet dohodu, na druhou stranu mladá paní používáte ve výchově příliš demokratických myšlenek to se Vám vymstí !

portas*
hodnocení

ale kdo poradí,bránit syna a věřit ,že už to nikdy neudělá,nebo ho v tom nechat vymáchat a nechat mu udělit zhoršenou známku z chování.Otec mu ten zadek samozřejmě rozsekal,ale věřte,že jsme to obrečeli všichni tři

iz*

Portas, věřím, že Váš syn není "začínající kriminálník", přesto si myslím, že to nejlepší, co pro něj teď můžete udělat, je nechat jej nést následky.

Neměl by se naučit, že mu takové jednání může projít.

Je otázkou, jak dalece učitel (ne)dodržel dohodu, když se ze sedmi přiznal jenom jeden ...

buss
hodnocení

0x

A co je ve školním řádu ohledně prohřešků mimo školu? Jakýpak "trest" v něm? Mohou si tak akorát pohovořit.

eivlis*
hodnocení

0x

Takze za me.. Chybu muze udelat kdokoliv a o to vice kluk v 6.tride.. Urcite to neni nic za co bych ho pochvalila, naopak a dala bych mu to jak se rika "sezrat", aby pocitil vinu a uvedomil si co udelal spatne,ale to jste s manzelem udelali jak jsem cetla.. Doma bych s nim mela dlouhy rozhovor a jak uz jsem psala, tak bych i provedla vse proto, aby pocitil, ze tohle je opravdu hodne spatne a ve skole?..Ten ucitel je neuveritelnej zmetek a opravdu nejde ve slepejich Komenskeho a zase jeden zamindrakovej...,kterej se leci na detech, takze ve skole bych syna branila jako lev a poradne by si to ode me vyslechnul i ten tzv.ucitel,ktery neco jineho rekl pred tzv. priznanim a pote provedl tuhle zradu na mym klukovi,ktery mu veril..,Opravdu tento ucitel je skvelej vzor..Priznani je polehcujici okolnost.. Ted jsem se tady ptala i meho manzela co by delal jednou az nasi dva malosi kluci vyrostou v teto situaci a potesil me,ze ma na to steny nazor jak ja..Hned taky odpovedel,ze chybu muze udelat kazdy a hlavne resil toho ucitele co to je za pako..Tudiz za me, bojujte za svyho kluka, protoze nikdo jiny to neudela..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]