Nejste přihlášen/a.
Božíčku a proč né? Dyť jsou školy, kde matika vůůbec není! Čeština nejde, a co potom cizí jazyky?
Radši doktor z východu? To že někdo neumí matiku a nejde mu čeština neznamená, že není šikovnej v oboru, který ho baví! Schopní doktoři jdou do Německa a jinam na západ.
doplněno 18.11.14 11:49:Spíš jsem to chtěl směřovat více obrazně. Pochopitelně je LF extrém.
Neumím si představit, že by někdo bez talentu na matematiku zvládl složité chemické výpočty. A jestli neovládne chemii, tak to na doktořinu asi taky nebude. Nějak si také na LF neumím představit člověka, který nedělal gymnázium, popř. přírodovědně/chemicky založenou SŠ.
Já nevím, nebyl ten nápad s doktořinou pár příspěvků nahoru trochu recese?!
Píšete: "Delam tedka stedni ktera je zemerena na strojirenstvi"
Podle pravopisu zřejmě nějaký strojnický učební obor. Je lepší se dobře vyučit, získat kvalitní a bohatou praxi a dobrou práci v oboru, než se snažit vystudovat něco, na co člověk nestačí a pak marně hledat uplatnění. V dobách, kdy ještě existovaly průmyslové školy při zaměstnání (večerní nebo dálkové), byste si mohl odborné znalosti zvýšit tímto studiem, protože kvalitní teoretické znalosti praxe nahradí jen částečně i když cíleně k tomu, co budete dělat.
Chce se mi napsat, proč ne, něterá škola má i 4 patra a je tedy dost vysoká. Strojař bez matematiky?, nesmysl. Víte jsem matematický analfabet a tak jsem studovala VŠ zemědělskou (k čemu jezeďák potřebuje matiku), bohužel chtěli abych nejen počítala a dokonce i v chemii, abych z té matiky dělala i zkoušky. Pokud se nepletu na právech matika není, to by šlo ale strojařina to jistě ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.