Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
popis literatury, přípravných kurzů, ktitérií pro přijetí bez přijímaček a průběhu přijímaček je zde, počet bodů k přijetí určuje aktuálně děkan podle toho, jak přijímačky dopadnou, kolik a jak připravených uchazečů se dostaví. Jsou tam popsány i učebnice vhodné k přípravě. Najdete tam i info, kdo je přijat bez přijímaček
něco málo o nich ještě zde wikiskripta.eu/...
Tady ještě v diskuzi popis úspěšné uchazečky omlazeni.cz/...
a zde samouk.cz/...
Můžete využít i DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 3. LF UK v Praze, který se se koná v pátek 9. ledna 2015 ve 14.00 hod.
Ač jsem tuto školu studovala já i bratr, více infa nedodám, protože v té době se to ještě jmenovalo LFH a mně stačily učebnice z gymplu a bratr už je též 8 let v praxi a přípravy k přijímačkám už dávno nemá.
Větší šanci byste měla na 1.LF, kde jsou k dostání modelové otázky. Dcera se z nich připravovala a dostačovalo to na přijetí, otázky v testech byly identické, přípravné kurzy vnímala jako ztrátu času, nic jí nedaly. Modelové otázky jsou k dostání v pokladně děkanátu na fakultě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.